blog-logo

Consiliul Județean a preluat Complexul Olimpia cu forța

Consiliul Județean a preluat Complexul Olimpia cu forța

Consiliul Județean Brașov a preluat în forță Complexul Sportiv Olimpia, unde există un litigiu cu o firmă care opera baza. La această oră, Consiliul Județean și Primăria Brașov s-au înscris în Cartea Funciară, iar la această oră administrația județeană pregătește documentația de a scoate la licitație administrarea Olimpiei.

„De o lună mă sună lumea să mă întebe ce facem cu Baza Olimpia. Sunt oameni care joacă tenis sau părinții copiilor care joacă tenis. Vreau să anunț brașovenii că am intrat în posesia bazei. L-am scos pe dl. care avea un contract acolo, am schimbat toate încuietoarele și am pus paza noastră. Acum facem un studiu pentru a scoate la licitație acea bază, iar cetățenii care m-au sunat pot să se constituie într-o asociație și să vină la licitații. Majoritatea sunt fie jucători de tenis sau care au copii care joacă tenis”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Brașov.

Alte articole:   Vot negativ pentru construirea CMID în Consiliul Local Prejmer

La Centrul Agrement de sub Tâmpa, a mai precizat Gabor, terenul este al Primăriei și trebuie cumpărat. Aici continuă procedura de licitație pentru închirierea imobilului.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.