blog-logo

Suceală liberală la PNL Săcele

Suceală liberală la PNL Săcele

Chiar dacă Vasile Blaga şi Alina Gorghiu l-au consfinţit oficial drept candidat la municipiul Săcele pe George Paraipan, pe scena de la Sala Patria, lucrurile nu au rămas aşa, în pofida votului dat de majoritatea organizaţiei de la Săcele.

Aşa se face că, la această oră, candidatul stabilit de la Braşov este consilierul judeţean Lucian Pascu (din fostul PDL), cel care a fost susţinut făţiş de fostul preşedinte al PDL şi ex-copreşedinte PNL Braşov, George Scripcaru, în perioada luptei interne din PNL, pentru a candida la fotoliul de primar din Săcele, disputat de liberali după ce primarul Radu Nistor a anunţat că nu mai vrea un nou mandat.

Alte articole:   77 de cazuri noi de infectare cu SARS-COV-2, în ultimele 24 de ore, la Braşov!


lucian pascu
Rămâne de văzut cum şi cât şi dacă vor colabora în campania electorală Paraipan (din vechiul PNL) şi Pascu, după noua schimbare, sau vom asista la nouă plecare din PNL.

Practic, la Săcele, PNL s-a fărâmiţat în urma campaniei interne de stabilire a unui candidat. Primul care a abandonat liberalismul, este Daniel Onaca, care s-a plimbat de la PP-DD, la PNL şi acum la UNPR. Şi consilierul local săcelean Bogdan Motoc, liberal cu ştate vechi în partid, a plecat la ALDE, după cum  anunţat liderul de la Braşov al partidului condus de Tăriceanu.

Penibile sunt încercările unui alt candidat de formă în cursa internă a PNL, Ciprian Sterpu, de a explica decizia politică impusă de la Braşov: vezi, Doamne, Paraipan s-a retras din motive personale, după cum explică pe site-ul personal unde încearcă să facă şi să desfacă şi el jocurile politice locale.

Alte articole:   Accident cu 3 mașini implicate pe strada Toamnei

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Cred ca decizia, chiar ai asa, venita in ceasul al 12-lea este una excelenta!
    La Sacele, PNL a inteles cel mai bine dintre toti ca pe scena politica trebuie sa apara actori tineri, motivati si fara nicio datorie fata de cineva. Din aceasta perspectiva putem afirma ca schimbarea a fost una naturala.
    Bravo lor si mult succes D-lui Lucian Pascu!

    Reply
  2. O bataie de joc…si-au pus in cap sa distruga partidul si sa piarda alegerile in fata psd-ului.Cum e posibil ca in secolul 21 tot cei de la Bv sa impuna marionete.La Sacele niciodata nu se va impune vointa populatiei ,ci doar a celor de la Bv si a unor mafioti.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate