VIDEO Mihai Costel: Trebuie create spaţii speciale în cartiere pentru tineri

costel mihaiPreşedintele PMP Braşov și candidatul formațiunii la Primăria Braşov, a prezentat astăzi o soluție pentru promovarea culturii în rândul tinerilor, precum și oferirea condițiilor pentru ca aceștia să se poată manifesta într-un mediu organizat.

Este vorba despre crearea de spaţii în cartiere, astfel încât tinerii să aibă posibilitatea să se manifeste şi să se desfăşoare diferite activităţi culturale. a aces moment sunt foarte mulţi tineri , liceeeni pşi studenţi, care au aplecare căter activitatea culturală, trupe de dans, de teatru de amatiro, grafică etc. Îîli desfăşoară în săli de psort sau săli de clasă. De exemplu, când eram consilier local am susţinut festivalul de teatru pentru copii «Zâmbet de copil», unde au participat foarte mulți copii talentaţi şi avem posibilitatea de a umple aceste spații de care am amintit. Trebuie să facem acest lucru pentru că tinerii din Brașov, cu vârsta între 18 şi 30 de ani, pleacă alarmant de mulți în altă ţară sau alte oraşe, mult mai atractive”, a precizat Costel Mihai.

Alte articole:   VIDEO 20 de stații noi de încărcare destinate mașinilor electrice, până la sfârșitul anului, în municipiul Brașov

Mihai Costel a salutat iniţiativa Primăriei Brașov de a investi şi de a face funcţionale fostele cinematografe ale Braşovului, care pot fi astfel de spații unde tinerii se pot manifesta, în afara programului de difuzare a filmelor.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. chirca cecilia 12 mai 2016, 3:13 PM

    Eu sunt de acord ca toti tinerii ,trebuie sa se distreze . .D-vs sunteti de acord ca batrinii si nu numai, NU TREBUIE SA SE SPELE? Ei trebuie doar sa fie primii la plata TAXELOR
    ,facturilor…etc. .. In rest ……..NOI CU DRAG SA *V O T A M*

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate