blog-logo

PSD: Răzvan Popa, la Primărie, Mihai Mohaci, la Consiliul Județean

PSDLucrurile s-au limpezit, în sfârșit, și la PSD Brașov, Mihai Mohaci rămâne președinte interimar al filialei județene și este susținut la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov, iar Răzvan Popa va fi candidatul sociale – democraților la Primăria Brașov.

„Candidatul PSD la Primaria Brasov este Răzvan Popa. Ieri  a fost o intalnire la Bucuresti cu dl. președinte Dragnea si s-a decis ca dl. Popa să fie candidatul partidului pentru funcția de primar, pentru că a existat un vot în Comitetul Executiv Județean și în cel Municipal. Cei doi candidati au avut discutii intre ei in prealabil. Discutia de la Bucuresti s-a purtat doar în ceea ce priveste candidatura la Primaria Brasov. Eu voi ramane presedinte interimar si voi munci, impreuna cu echipa, pentru câștigarea alegerilor locale. Există o dinamica în interioarul partidului, sunt păreri, discuții. PSD nu este o organizatie moartă și nu acceptă unele lucruri fără dezbateri. Din momentul în care s-a stabilit candidatul, se trage linie si vom tura motoarele. Partidul are resurse și putere pentru rezultate foarte bune”.

Alte articole:   Șoferi din Brașov prinși băuți la volan

Acesta pretinde că la PSD nu există o aripă Leonte: „Faptul că o parte dintre preşedinţii de organizatii locale din municipiu au votat cu Cătălin Leonte nu este o problemă. El a fost membru, a muncit pe o altă campanie. Dacă ai dat un vot şi crezi în cineva nu înseamnă ca nu poţi fi alături de partid cu cel care e candidatul oficial. Braşovul merită o nouă etapă, trebuie să trecem la un alt fel de administraţie, de la asfalt şi borduri, nu putem lăsa oraşul să rămână în aceeaşi logică faptelor de până acum. Trebuie să facem altceva la nivelul judeţului şi municipiului Braşov.”

Răzvan Popa: „S-a mizat că organizația se va rupe”

Candidatul PSD la Primăria Brașov, Răzvan Popa, susține că îi pare rău că Leonte a ales un alt drum: „Alături de mine sunt colegii mei. Aici nu vorbim de scindare, valuri de demisii etc. Fostul nostru coleg de partid a avut ocazia sa vina in fata membrilor de partid a doua oara, a mai fost invitat sa faca acest lucru. Presedintii de organizati au reconfirmat ceea ce hotarasera deja in noiembrie. Noi avem ce sa dovedim brasovenilor, avem si cu cine. Principiile pe care noi vrem sa ne asezam sunt acelea de a face un alt fel de politica. Nu vreau sa spun ca interesele de a destructura partidul, de a arunca munca oamenilor de aici intr-o alta zona, au fost dirijate din spate, s-a mizat pe faptul ca organizatia se va rupe. Toate aceste lucruri s-au intamplat tocmai din cauza acestui scor pe care e pe cale sa-l obtina PSD la Brasov”, este de părere Răzvan Popa.

În ceea ce privește candidatura lui George Scripcaru, candidatul PSD îi cere să o facă publică, nu să se ascundă: „Corect ar fi să vină în fața cetățenilor să spună ce are de gând, nu să spună că susține candidatul PNL și să umble cu tertipuri”.

Distribuie dacă îți place!
 1. Mohaci pe care-l prinde il tradeaza. Daca el se mentine la putere nu mai conteaza. Iar sondajul ala trucat tot el l-a comandat.

  Reply
 2. Mai Mohaci, tu de fapt stii ce faci? Incepi un proiect sari la altul, de fapt te intereseaza doar scaunul. Nu te vad bine, politic vorbind.

  Reply
 3. Și la urmă pupat toți Piața Independentei!

  Reply
 4. Mohaci ce face asociatul tau penal Adam din firma aia de la Chichis ? Il treci pe lista la loc eligibil ? A acum o sa va taiati unul altuia craca Mohaci lui Popa si Popa lui Mohaci !
  DRAGNEA -condamnat
  Mohaci -asociat cu penali in firme si dosar de evaziune
  Fain o sa votam pe toti ! Bai ,psd-istilor sunteti batuti in cap ! Ce frumos v-a facut Scripcaru :))

  Reply
 5. Psd stie doar sa distruga!!Voi nu construiti nimic,nu o sa pupati vreu scaun.Salutari lui domnul Nita Emil,omul care a pus pe chituci fabtica tractorul.Bun afacerist,strica multe si face putin,asa sunteti toti idiotii din psd.Moldoveni imputiti!!!

  Reply
 6. Pateu Niță, pe viață la PSD Bv. :)).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.