blog-logo

CSS Transporturi Brașov și-a respectat „firma” la Memorialul „V. Popescu”

CSS Transporturi Brașov și-a respectat „firma” la Memorialul „V. Popescu”

Clubul Sportiv Școlar de Transporturi Brașov, prin luptătorii de la greco-romane, s-a remarcat la Memorialul Victor Popescu de la Giurgiu (15-17 aprilie). În competiția individuală, elevii profesorului Viorel Milinceanu au ocupat cea mai înaltă treptă a podiumului de mai multe ori.

Astfel, la juniori 3 (copii născuți în 2003-2004), Raul Coszocar (38 kilograme), Leonard Pânzaru (46 kg), Răzvan Păvălașc (50 kg) și Victor Bodea (72 kg) au fost cei mai buni la categoriile lor de greutate. Tot locul 1 i-a revenit și lui Ștefan Moldovean, la juniori 2 (2001-2002), categoria 66 kilograme.

Eusebiu Tiba a urcat în greutate

Iar șirul prezențelor pe podium ale sportivilor de la CSS Transporturi nu s-a oprit aici. La juniori 2, Alexandru Bârsan (42 kg) și Bogdan Olteanu (52 kg) au „prins” locurile 2. Iar la juniori 3, Eusebiu Tiba s-a clasat pe locul al 3-lea. În cazul acestui sportiv, merită să ținem cont de faptul că, din dorința de a câștiga experiență în plus în duelurile cu adversari mai grei, la turneul de la Giurgiu el a luptat la o categorie superioară de greutate (35 kilograme, față de 32 cât era obișnuit).

De aceea, rezultatul trebuie privit prin prisma valorii sale și nu prin cea a poziției din clasament. Dublu campion al României (2014, 2015), Tiba este unul din sportivii de mare perspectivă ai clubului de lupte din Brașov, în care și antrenorul Milinceanu își pune încrederea.

Brașovenii, mai tari ca sportivii de la Dinamo București

La competiția de la Giurgiu, gazduită de Sala „Nicu Gingă”, au participat 190 de sportivi, legitimați la 18 cluburi sportive cu secții de lupte greco-romane. În ierarhia finală pe echipe, în urma rezultatelor înregistrate, CSS Transporturi a ieșit pe locul 2, după CSM Giurgiu, în timp ce Dinamo București s-a clasat pe locul 3.

Urmează „Naționalele Școlare” și Memorialul „E. Bălănescu”

Pentru luptătorii de la CSS Transporturi urmează o perioadă de antrenamente, iar după Paște își vor relua prezențele la competiții. Cadeții vor fi prezenți la finala Campionatului Național Școlar la Individual (Suceava, 13-15 mai), iar o săptămână mai târziu juniorii vor participa la un concurs interjudețean la Sala Sporturilor din Pitești (Memorialul Emilian Bălănescu).

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.