blog-logo

FC Braşov a învins Chindia după un meci spectaculos

fc brasov

Foro: digisport.ro

Etapa a doua a play-off-ului din Seria 2 a Ligii a 2-a s-a deschis cu meciul „nebun” dintre FC Brașov și Chindia Târgoviște, încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-2, după ce au fost conduse cu 0-1 și cu 1-2.

Pentru Chindia a deschis scorul Cerchez, în minutul 31. S-a intrat la vestiare cu 1-1, după ce Bogdan Rusu a punctat cu un șut în cros, cu 3 minute înainte de pauză.

Tot oaspeții au punctat primii și în repriza secundă, prin Bogdan Vasile, găsit incredibil de liber în mijlocul careului cu o centrare din lovitură liberă (58).

Brașovenii au reușit să întoarcă scorul în decurs de două minute. Alexandru Coman a egalat pentru a doua oară (70), după o greșeală imensă a apărării Chindiei, iar Bogdan Rusu a realizat dubla cu o execuție în forță, după ce a preluat frumos în careu o minge lobată de Manole peste apărarea oaspeților (72).

Alte articole:   Accident cu 3 victime pe drumul spre Poiana Brașov

Echipele

  • Braşov: Iacob – Vagner, Marin, Puţanu, Negotei – I. Manole (85 Alupoaie), Pană, Al. Coman, Andor – B Rusu (90 D. Ene), Buga (65 V. Munteanu);
    Antrenor: Adrian Szabo;
  • Chindia: Meilă – Pătru, B. Dinu, Vătavu, Martac – Neniţă (83 Nisipeanu), B. Vasile (78 Voinea), L. Mihai, Stoica – D. Popa (81 Neguţ), Cherchez;
    Antrenor: Nicolae Croitoru.
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate