blog-logo

Meciul Cătălin Leonte – Răzvan Popa: 44-100

Meciul Cătălin Leonte – Răzvan Popa: 44-100

Comitetul Executiv al organizației municipale a PSD Brașov întrunit în această seară a votat, la secret,  candidatul care va fi susținut pentru Primăria Brașov.

După numărarea voturilor, scorul a fost de 100 pentru Răzvan Popa și 44 pentru Cătălin Leonte. Însă, lucrurile încă nu sunt tranșate definitiv. O decizie definitivă va fi luată de către conducerea centrală a PSD de la București.

Distribuie dacă îți place!
 1. PSD a reușit mai rară performanța sa scoată din joc 2 candidați in 7 zile cu foarte puțin efort din partea adversarilor. Cât despre Leonte – născut talent murit speranța. OK-ul final oricum o să-l dea alegătorii care cu siguranța nu pot fi prostiti de astfel de jocuri.

  Reply
 2. LA PACHET
  LEONTE SI MOHACI ,pentru ce au facut -AFARA sa se voteze singuri !!!

  Reply
 3. Mafia lui Costica a castigat. Pacat…
  Chiar exista o sansa foarte mare sa se produca reforma in PSD si sa intre intr-un fagas normal si poate chiar sa aiba o sansa adevara la primarie.

  Reply
 4. Daaaa. Sa ramana Scripcaru cu Nita sau oamenii lor. Pacat astia sunt oameni cinstiti.

  Reply
 5. ciocoii vechi și noi 15 aprilie 2016, 2:47 AM

  Scorul arata fidel proporția din structura de conducere de la organizatia municipiala a celor care gândesc cu capul lor în raport cu a celor captivi, care fac ce li se spune. Sa ai impotriva o treime din președinții de organizații după ce au lucrat cu tine 6 luni de precampanie ar trebui sa insemne pentru Popa un adevărat vot de blam. Cum sa convingi alegătorii când nu i-ai convins pe cei care te cunosc? Rezultatul nu arata decât ca PSD a pierdut deja primăria. Nita si ai lui au ingropat orice speranta de normalitate. Felicitări din partea PDL a PNL.

  Reply
 6. patiseru de serviciu 15 aprilie 2016, 3:13 AM

  Alo, Dragnea! Știi ce inseamna 100 la 44 impotriva unei decizii a PSD central? Ca de la 99,99% vot pentru tine acum un an, 100 din 150 nu te mai susțin, ori ca alegerile interne au fost trucate. Că astea de ieri sigur au fost.Nu trucate, dar aranjate în cel mai pur stil stalinist. Ai greșit când nu ai trimis un om de la București sa conducă ședința. Oamenii lui Nita au ingropat orice tentativa de primenire la Brașov. Ce faci însă cu restul de 44 din 100? Îți permiți sa pierzi o treime din președinții de organizații?

  Reply
 7. Perfecta organizarea. Popa, ai înfrânt. Poți fi bucuros ca vei ajunge. Consilier local. Nimic mai mult. Ba greșesc. Un mare nimic. La fel ca partidul si oamenii de nimic care te vor la inaintare pentru aranjamentele lor. Oricum pentru unul care n-a avut nici un loc de munca pe bune e mare lucru și ca ai ajuns candidat. Noroc chior.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.