blog-logo

Pedeapsă mai mare pentru tânărul care era drogat și și-a înjunghiat mama

Pedeapsă mai mare pentru tânărul care era drogat și și-a înjunghiat mama

Curtea de Apel Braşov l-a condamnat astăzi pe Vlad Ioan Boboc la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor. Pedeapsa este cu doi ani mai mare decât cea primită în primă instanţă.

Tânărul de 24 de ani a fost acuzat de tentativă de omor şi judecat în stare de arest. Magistraţii Tribunalului Braşov l-au condamnat la 3 ani de închisoare în luna ianuarie. Sentinţa a fost contestată de procurori, iar Curtea de Apel a mărit pedeapsa cu doi ani şi l-a condamnat pe tânăr la 5 ani de închisoare. În plus instanţa l-a obligat pe tânăr să facă şi tratament medical pentru a scăpa de dependenţa de droguri. Mama tânărului nu a cerut daune astfel că bărbatul nu va trebui să plătească despăgubiri. El va trebui totuşi să plătească spitalizarea femeii.

Alte articole:   Salariul mediu net a crescut cu 49 de lei în iunie

Vlad Ioan Boboc  şi-a atacat mama în seara de 22 septembrie 2015 aparent fără niciun motiv. Agresiunea a fost una cruntă, iar femeia a fost la un pas să-şi piardă viaţa. A fost înjunghiată de mai multe ori şi lovită cu pumnul în zona feţei. La momentul comiterii faptelor, tânărul era sub influenţa drogurilor.

Tânărul a fost reţinut imediat după comiterea faptei şi a spus că şi-a atacat mama pentru că a vrut să scoată demonii din ea.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.