blog-logo

Costel Mihai: „Cineva trebuie să răspundă de aventura pe bani publici a bumperelor”

Costel Mihai: „Cineva trebuie să răspundă de aventura pe bani publici a bumperelor”

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Brașov, Costel Mihai, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că salută decizia Comisiei de Circulație și a hotărât eliminarea unor limitatoare de viteză, de tip bumper, și înlocuirea lor cu semafoare cu temrporzator, lucru pe care PMP l-a cerut de acum o lună.

„De la bun început, am precizat că aceste semafoare reprezintă soluția corectă și viabilă atât din punct de vedere al sistematizării traficului, al siguranței pietonilor, cât și din punct de vedere  economic, chiar dacă un semfor cu temporizare costă mult mai puţin decât soluţia adoptată iniţial, dar este mult mai fezabilă pe termen lung, deoarece aceste limitatoare oricum trebuiau montate la începutul sezonului rece”, a delcarat Costel Mihai.

Totodată, preşedintele PMP Braşov salută decizia de menţinere a anumitor treceri de pietoni, lucru pe care, de asemenea, PMP l-a solicitat în urmă cu câteva săptămâni.

Alte articole:   Doar 66% din absolvenții claselor a XII-a şi a XIII-a s-au înscris la Bacalaureat 2021

Acesta a mai precizat că, pentru amplasarea limitatoarelor de viteză s-au cheltuit aproximativ 300.000 de lei, din datele oficiale furnizate de Primărie, urmând ca în perioada următoare să mai fie cheltuite peste 500.000 de lei pentru amplsarea semafoareor, ţinând cont că tot din datele municipalităţii, preţul unui astfel de sistem este de 50.000 de lei.

„Considerăm că cineva ar trebui să răspundă de această aventură pe bani publici şi de la bun început trebuie gândit o soluţie corectă, astfel încât să nu ajungem să cheltuim alţi bani pentru a venit cu soluţia care trebuia adoptată de la bun încept. Mai mult, decizia comunicată ieri de către Comisia de Circulaţie întăreşte faptul că responsabilitatea deciziilor iniţiale a aparţinut municipalităţii, şi nu Poliţiei Rutiere, aşa cum s-a încercat să se acrediteze”, a precizat Costel.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate