Urmărire cu împușcături din Covasna până-n Brașov

Urmărire cu împușcături din Covasna până-n Brașov
foto : arhiva

foto : arhiva

UPDATE „În scurt timp, autovehiculul a fost depistat în trafic pe raza municipiului Sfântu Gheorghe şi, întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea vehiculului. Poliţiştii au executat focuri de armă atât în plan vertical cât şi înspre pneuri, aceştia reuşind să oprească autoturismul pe raza localităţii Lunca Câlnicului, judeţul Braşov”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, agent principal Nicoleta Marin.

După oprirea maşinii, poliţiştii au imobilizat trei persoane – doi bărbaţi şi o femeie – având între 29 şi 38 de ani, din judeţul Prahova. Agenţii continuă cercetările, pentru a identifica o a patra persoană (o femeie) care ar fi fugit de la faţa locului.

Ancheta continuă şi pentru „stabilirea situaţiei de fapt şi a întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză”, potrivit sursei citate.
………..

Scene parcă desprinse din filmele polițiste au avut loc astăzi, în județele Brașov și Covasna, în jurul orei 10.oo.

Polițiștii au urmărit patru indivizi, din Târgu Secuiesc până la Lunca Câlnicului, unde au reușit să-i oprească, numai după ce au folosit armamentul din dotare. Oamenii legii au reținut doar trei din persoanele urmărite, una reușind să scape.

Se pare că motivul acestei curse nebunești a fost acela că cele patru persoane ar fi dat o spargere, într-o locuință din Târgu Secuiesc.

Loading...
  1. Vasazica oltenii merg sa jefuiasca secui?
    Foame mare in PH, fratilor… 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap