blog-logo

Un violator recidivist are de stat 14 ani și 4 luni la închisoare

Un violator recidivist are de stat 14 ani și 4 luni la închisoare

hot inchisoare celula gratiiMai întâi a violat o femeie în urma cu patru ani. Judecătoria Panciu l-a condamnat la 4 ani de închisoare și plata a 10.000 de lei pentru victimă. Tribunalul Vrancea a fost mai milostiv. A menținut pedeapsa, dar a suspendat executarea pedepsei cu o perioadă de probă de șase ani.

Numai că individul nu s-a potolit. De data asta a siluit, anul trecut, o minoră de la Centru de primire în regim de urgență „Domino”din Codlea. Numai că judecătorii Curții de Apel Brașov au aplicat legea luând în considerare gravitatea faptei acestui individ.

Mai mult, pedeapsa pronunțată vineri în cazul lui Marius Cosmin Adronache a fost chiar mai mare decât cea stabilită de magistrații de la Judecătoria Brașov. Aceștia l-au condamnat la 10 ani şi 4 luni închisoare (compusă din pedeapsa principală cea mai grea de 9 ani închisoare la care s-a adăugat sporul obligatoriu de 1/3 din cealaltă pedeapsă principală, respectiv 1 an şi 4 luni închisoare). La pedeapsa principală rezultantă stabilită de magistraţi (10 ani şi 4 luni închisoare) s-a adăugat pedeapsa stabilită prin sentinţa penală nr. 1882/2012 a Judecătoriei Focşani, inculpatul urmând să execute pedeapsa principală rezultantă finală de 14 ani şi 4 luni închisoare.

Alte articole:   Peste 842.000 de români s-au înscris online pentru vaccinul anti-COVID-19

Mai mult, individul este obligat şi la plata sumei de 50.000 lei cu titlu de daune morale pentru minoră. Sentinţa este definitivă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate