blog-logo

PLAY OUT „U” Cluj, remiză albă cu Unirea Tărlungeni

PLAY OUT „U” Cluj, remiză albă cu Unirea Tărlungeni

unirea tarlungeniPrimul meci al Unirii Tărlungeni în play-out-ul ligii secunde s-a încheiat nedecis, scor 0-0, sâmbătă, 9 aprilie, pe Cluj Arena, în compania formației Universitatea Cluj.

Brașovenii au rămas în inferioritate numerică în minutul 80, după eliminarea lui Vlad Potecu pentru un fault dur asupra unui adversar, dar clujenii lui Mihai Teja nu au reușit să își creeze vreo situație importantă de gol.

Prima repriză s-a încheiat nedecis, nicio formație nu a reușit să îşi fructifice puținele ocazii avute. Tărlungeniul a avut prima situație importantă la poarta Clujului, prin atacantul Silviu Petrean, care a reluat cu capul din careul mic puțin pe lângă poartă (18). Brașovenii au mai avut o situație importantă de a deschide scorul prin Bogdan Minciună, care a trimis puternic din marginea careului, puțin pe lângă poartă (21). Ciupe și-a încercat și el norocul de la 15 metri, în brațele portarului (24)

Alte articole:   Fostul depozit de deşeuri de la Râşnov va fi închis în următoarele 12 luni

Cea mai mare ocazie de gol a Universității în prima repriză a venit în minutul 44, Ciupe a centrat foarte bine de pe dreapta în careu, de unde Jakub Vojtus a avut o “dublă” ocazie, în primă fază a reluat cu capul, mingea fiind respinsă de Perianu, iar slovacul a șutat în forță în plasa laterală (44).

Meciul s-a aprins în repriza secundă, iar ocaziile nu au întârziat să apară. Fundașul Universității Florin Cordoș a șutat din întoarcere pe lângă poartă, din marginea careului (53), iar replica Tărlungeniului a venit rapid, “șeptarul” Petrean a reluat cu capul din careul mic, dar Bolboașă a respins în corner (55). Radu Crișan a reluat cu capul peste poartă dintr-un corner (58).

Alte articole:   Ministerul Sănătății: Rapelul nu este recomandat persoanelor care s-au îmbolnăvit de COVID după prima doză

Universitatea a avut o nouă situație importantă de a deschide scorul în minutul 76, prin fundașulRadu Crișan, care a șutat foarte bine de la 20 metri, peste poartă. Replica brașovenilor a venit rapid, Petra Vasile și-a încercat și el norocul din marginea careului, dar Bolboașă a intervenit perfect și a respins în corner (78).

Tărlungeniul a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Vlad Potecu, care a văzut cartonașul roșu pentru o intrare violentă asupra unui adversar (80).

Universitatea Cluj nu a reușit să își creeze vreo situație importantă de gol după eliminarea lui Potecu, iar meciul s-a încheiat nedecis. Clujenii au avut și o bară în ultimul minut de prelungire prin fundașul Florin Cordoș, care a trimis un șut-centrare de la 20 de metri.

Alte articole:   Care sunt obiectivele consilierilor locali PNL, USR-PLUS și PSD pentru următorii 4 ani?

Atacantul Valentin Lemnaru și Andreas Calcan au urmărit meciul din tribune.

Echipele de start:

“U” Cluj: Bolboașă – Ciupe, Crișan, Cordoș, Berci (Hîmpea, ’70) – Boboc, Erdeli, Turkac (Schieb, ’80)), Ursu – Greu (Moruțan, ’46), Vojtus. Rezerve: Grecu, Hîmpea, Sandru, Moruțan, Ciobanu, Târnovan, Schieb. Antrenor: Mihai Teja

Unirea Tărlungeni: Perianu (Minok, ’86) – Vlăsceanu, Forika, Potecu, Bucur – Popescu, Minciună, Marin, Burlacu – Petra (Monea, ’89), Petrean (Șerban) Rezerve: Minok, Șerban, Vasiloi, Damian, Cocan, Monea, Păduraru. Antrenor: Daniel Bona

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate