blog-logo

Lupte: Mădălina Caia, din nou aur și campioană națională. Consiliul Județean ce face pentru ea?

Lupte: Mădălina Caia, din nou aur și campioană națională. Consiliul Județean ce face pentru ea?

madalina caiaIn cadrul Campionatului National de Lupte, desfasurat in municipiul Târgu-Mureş, braşoveanca Mădălina Caia, legitimată la CS Țara Bârsei 2011 (club patronat de Consiliul Județean Brașov) – AS Voința Teliu, a reușit să câștige medalia de aur și titlul de campioană naționala în cadrul categoriei 59 kg.

A avut un parcurs excelent, învingând prin superioritate tehnică și tuș toate adversarele, nepierzând niciun punct pe tot parcursul concursului!

„Am învins când puțini credeau că voi câștiga. Mă bucură maniera în care am reușit acest lucru și sper cu această ocazie să-și îndrepte cineva atenția și spre noi și să putem să avem condiții normale de pregătire, să vadă munca noastră, chinurile pentru a slăbi și a ne face categoria și să aprecieze măcar efortul meu și al colegilor mei de a încerca să ne ținem departe de alte lucruri, de alte tentații!”, a declarat pentru newsbv.ro Mădălina Caia.

Antrenorul campioanei, Horațiu Albu, consideră că că este o victorie care poate părea normală, având în vedere performanțele Mădalinei, „însa cu tot ceea ce trăim în ultima perioadă, consider că efortul ei și perseverența, dăruirea și determinarea au fost lucrurile care au împins-o către această victorie!”.

Alte articole:   Bilanțul inundațiilor din zona Bran - Moieciu

Poate aud și cei care dijmuiesc banii din Consiliul Județean și înțeleg că performanțele ar trebui susținute, mai ales că nu vorbim despre sume exorbitante, iar sportivii de la secția de lupte se duc în deplasare și își plătesc mâncarea de multe ori pe banii părinților lor, iar oficialii știu doar să se laude cu performanțele lor.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.