Desant economic pe partea de investiții la Codlea

Desant economic pe partea de investiții la Codlea

primaria codleaReprezentanți ai oamenilor de afaceri și ai ministerelor economiei din mai multe țări vor veni la Codlea marți, 12 aprilie 2016, de la ora 10.30, pentru a discuta despre oportunitățile de ionvestiții în domeniul industriei, agriclturii și turismlui. Agenda va cuprinde și promovarea serviciilor și produselor românești, precum și realizările Primăriei și obiectivele turistice din zonă.

Vizita face parte din Programul international de promovare a nevoilor de investiții „Romanian Investment Zoom Project” și are ca scop atragea investititorilor in Romania, prin parteneri externi, pentru proiectele comunităţii Promovarea produselor si serviciilor romanesti, ce se doresc a fi comercializate pe piaţa externă.

„În urma solicitării noastre, delegația oficială a decis și efectuarea unei vizite la Primăria Codlea, pentru a discuta cu colegii din administraţie şi din mediul privat, pentru a discuta despre posibilele cooperări bilaterale privind investițiile din domeniul agriculturii, industriei și turism.  Apoi, va uram o deplasare în teritoriu pentru a vizita obiectivele investiţionale care nu au sursă de finanţare pentru agricultura, industrie şi turism, cum ar fi proiecte nefinalizate, terenuri şi clădiri disponibile, producători privaţi etc., precum şi alte obiective ce pot fi implicate în proiecte comune cu ţările participante”, a anunţat primarul municipiului Codlea, Cătălin Muntean.

Grupul Avangarde va coordona vizita oficiala a diplomaților, cu scopul cooperării pe proiectele românești de investiţii, Din grupul de lucru fac parte: din partea Cehiei – ministrul Economiei Milan Peprnic, Genoveva Peprnic – reprezentant agenţie de turism Polonia, Agenția Guvernamentală de la Ministerul Economiei al Germaniei – Adriana Andriescu, Fortis Business Management Olanda – Bogdan Voiculescu, Ambasada Congo – însărcinat cu afacerile – Bomoy Nixon, ataşat comercial din partea Ministerului Economiei Iranului, Ambasada lranului – Ramezanl Mojtaba – ataşat comercial din partea Ministerului Economiei lranului, Camera de comert Româno-Elveţiană şi Corporaţia elveţiană Matting Management – Barbu Mihăescu.

Alte articole:   05.08.2020 Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 3413 în județul Brașov. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 91 de cazuri noi

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate