blog-logo

Jihad total la PSD. Bucureștiul nu îl vrea pe Obama de Braşov. Cătălin Leonte, în cărţi

Jihad total la PSD. Bucureștiul nu îl vrea pe Obama de Braşov. Cătălin Leonte, în cărţi

PSDDemisia deputatului Constantin Niţă din funcţia de preşedinte (spun unii că din motive de DNA) a bulversat total activitatea PSD Braşov.

Desemnarea senatorului Viorel Chiriac drept preşedinte interimar nu a avut darul de a linşti apele din interiorul PSD, mai ales că foarte mulţi era nemulţumiţi de contrucţia listelor pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean cu apropiaţi ai lui Constantin Niţă.

Una dintre picăturile care au umplut paharul se pare că a fost şi măsluirea sondajului de opinie în care Răzvan Popa, alintat de Niţă drept „Obama” de Braşov, a fost scos drept favorit în cursa internă pentru postul de primar al Braşovului.

Răsturnarea de situaţie va fi oficializată vineri după amiază, când este aşteptat un desant de la conducerea centrală a partidului, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Executiv fiind două puncte: numirea fostului prefect Mihai Mohaci drept preşedinte interimar al PSD Braşov, iar al doilea desemnarea lui Cătălin Leonte drept candidatul PSD la Primăria Braşov! Acesta din urmă nu a putut fi contactat în această seară pentru a comenta această situaţie, el plecând din PSD nemulţumit tocmai de jocurile făcute în interior.

Alte articole:   Biciclist accidentat de un camion pe DN1

Pe de altă parte, furtuna din PSD era previzibilă, având în vedere faptul că, de dimineaţă, newsbv.ro a publicat declaraţiile incendiare ale vicepreşedintelui PSD Braşov Răzvan Iosif, care spunea că „social-democraţii au nevoie de Cătălin Leonte. Este singurul care se bate pentru brașoveni”.

După apariția acestor informații, Constantin Niță ne-a contactat și a precizat că nu a plecat din PSD în niciun caz din cauză că ar avea probleme cu DNA și nici nu ar fi falsificat vreun sondaj de opinie. „A greșit (Cătălin Leonte – n.r.) când a plecat din partid și știe că nu are nicio șansă, de aceea vrea acum să se întoarcă. Este o mârșăvie ce face aacum Dragnea, pentru că Răzvan Popa stă cel mai bine în sondaje și a luptat pentru acest loc. Eu i-am spus (lui Leonte – n.r.) să stea în partid, să nu plece, că se găsesc soluții”, a precizat Niță. 

Distribuie dacă îți place!
 1. Dezinformati lumea, nu a fost pe trecere. Am poze cu dovada!

  Reply
 2. Brace yourself, urmeaza „politisti morti” si dupa trecerile de pietoni.

  Reply
 3. trimite te rog pe contact@newsbv.ro. ce am aflat este ce am scris mai sus

  Reply
 4. Bai ejti nebun? Don Costel chiar crede ca pune cineva botul la vrajeala lui? Obama inaintea lui Leonte? Hahahaha

  Reply
 5. Don Pateu….nu spune nimeni ca ati falsificat sondaje de opinie, pur si simplu ati solicitat opinia lui Obana si sotiei lui, ca restul oamenilor din organizatie nu au fost intrebati pe cine sustin. Probabil de aceea si multi dintre ei au plecat alaturi de Catalin si il sustin neconditionat.

  Reply
 6. Nita are glas. Mai bine si-ar vedea de pensie.La multi ani!

  Reply
 7. Costica sa inteleg ca ai fost tradat de catre seful tau direct Dragnea? Eu asta inteleg din „declaratia” dumitale.

  Reply
 8. Pardaic sa faca bine sa îsi tragă pe cap chiloții lui Nița. Este obișnuit cu mirosul. Cum adică se gaseau soluții? Adică oareșce aranjamente? Uite că și-a gasit NASUL!

  Reply
 9. Nita, adica tu cu Scripcaru nu ai negociat niciodata? Adica toate interceptarile alea nu erau pe bune? Ai vrut binele partidului si al oamenilor. Stim. Hai sictir!

  Reply
 10. De ce a plecat Tovarasul Nita din PSD? Ce iti mai fac terenurile si acele pensiuni/hoteluri care nu apar in declaratia de avere?

  Reply
 11. Auzi mai Titi, poti sa spui cum ai intrebat tu oamenii si daca ei au fost de acord cu nominalizarea lui Obama?

  Reply
 12. Coliba Vânătorului va fi călcată de mascați, la fel si NOVA.sa speram ca nu face Kreveanca infarct 😉 si niște restaurante, dar nu alea ale lui Ghirda, alea vin in seria a doua.Dar pana atunci penalii cei mici dau puciuri.E bine ma Costică?ai adunat langa tine numai beizadele de securiști.Iosif,Duţu,Stancu. Plm unul sărac nu țineai langa tine

  Reply
 13. Lui Nita ii e frica ca ii cad combinatiile. Huo!

  Reply
 14. Dunca, Razvane, Horica, sariti ma si ma ajutati!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate