blog-logo

Primăria, în război cu insectele și șoarecii

Primăria, în război cu insectele și șoarecii

dezinsectieÎncepând de astăzi şi până vineri în tot Braşovul se vor efectua dezinsecţii. Substanţa nu este periculoasă pentru oameni, dar poate afecta animalele de companie.

Dacă apar astfel de manifestări trebuie administrată vitamina K. Deratizarea generală trebuia să aibă loc în luna martie, dar din cauza frigului a fost amânată pentru această săptămâni.

„Facem apel căre toate cabinetele veterinare de pe raza municipiului Braşov, ca în situaţia în care apar ingerari accidentale de raticide în rândul animalelor, antidotul este vitamina K“, se arată într-un comunicat al Primăriei Braşov. Edilii recomandă asociaţiilor de proprietari să facă dezinsecţie în subsolul blocurilor concomitent cu acţiunea de pe domeniul public.

Substanţa utilizată pentru activitatea de deratizare pe domeniul public este produsul Facorat ce are ca substanţă activă brodifacoum. Produsul menţionat se regăseste în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizat de Ministerul Sănătaţii  şi nu este periculos pentru oameni. Animalele de companie pot fi însă afectate.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Se întrerupe curentul electric în Brașov, Săcele și Tărlungeni

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate