blog-logo

Partidele „tradiționale” joacă tot pe interese!

Partidele „tradiționale” joacă tot pe interese!

claudiu gruseaSăptămâna trecută, în plenul Parlamentului a fost votată o lege cu majoritate absolută care interzice Fiscului să execute silit conturile de campanie electorală ale partidelor politice, acesta având un rol special, citez: ”afectațiune specială și nu este supus executării”. Iată că partidele tradiționale duc în continuare o politică a intereselor proprii.

Institutul de Politici Publice prezintă un raport în care PSD, PNL și fostul PDL au datorii istorice de peste 54 de milioane de lei, numai din 2012 până în prezent.

În bilanțurile anuale prezentate de partidele “mari”,  cheltuielile au fost constant mai mari decât veniturile obținute. Niciun an nu a fost încheiat cu datorii mai mici de 10 milioane de lei (date IPP).

Alte articole:   „Silvia”, regina Csárdásului, la Opera Brașov

Cu alte cuvinte:

  • Partidele tradiționale au acumulat datorii pe care nu intenționează să le stingă prea curând;
  • Încurajează, pentru interesele proprii, acest mod șmecheresc de a face politică, în care preferă să ia, dar evită să plătească;

Partidele politice tradiționale datorează mult mai mult României decât sumele prezentate mai sus. Resetarea clasei politice actuale este obligatorie. Este timpul pentru o nouă atitudine.

Partidul Social Românesc este un partid tânăr, înființat în anul 2015. Suntem altfel, gândim altfel și suntem o alternativă la stânga veche românească, cea care s-a îndepărtat de așteptările oamenilor. Conducerea organizației, la Brașov este formată din tineri, ca și mine, între 30-40 de ani, specialiști în domeniile în care ei activează. Am pornit pe acest drum cu un singur gând: să punem bazele unei construcții sănătoase.

  • Claudiu Grusea,
  • Președinte PSRO Brașov
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate