Perfect Studio – Primul salon de înfrumusețare cu loc de joacă pentru copii

Perfect Studio – Primul salon de înfrumusețare cu loc de joacă pentru copii
perfect studio brasov2Primavara vine cu un nou concept în Braşov. Primul salon de înfrumusețare cu loc de joacă pentru copii. Locul perfect de relaxare, în care poți să le faci pe toate. Coafor, manichiură, pedichiură, masaj, cosmetică, loc de joacă, locuri de parcare. Servicii pentru femei, dar și pentru bărbați și copii.
Primăvară , un nou început, un nou studio, un nou  loc în Brașov  pentru un look perfect! Primăvara aceasta, Doina vă așteaptă la Perfect Studio cu explozii de culori și coafuri trendy !
Se poartă culorile … în păr! Baleaje, suvițe, meșe sau culori simple, tunsori asimetrice ori clasice, bucle jucăușe ori împletituri rusești, la Perfect Studio găsești locul ideal în care hair-stiliștii noștri îți oferă întâi consultanță pentru look-ul perfect!
Dacă cel mic nu are cu cine să rămână acasă, avem noi grijă de el. Sala de așteptare pentru copii este echipată cu jucării cât să-l țină ocupat minimum două ore. Avem și locuri de parcare, iar dacă vreți să petreceți o zi întreagă la Perfect Studio oferim toate serviciile de relaxare: masaj, manichiură, pedichiură și cosmetică.
Perfect Studio, strada Pârâului nr. 20. Pentru rezervări, informații sau consultanță gratuită nu ezitați sa ne sunați : 0771517850  
Perfect Studio, pentru o primăvară perfectă!
CLICK pe poze pentru a se mări!
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Se oprește curentul electric în Cristian și Săcele
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate