blog-logo

Dacă tot a scăpat de arest, Neculaie se pregătește de nuntă

Dacă tot a scăpat de arest, Neculaie se pregătește de nuntă

Iuliana LuciuChiar dacă timp de doi ani sora Nicoletei Luciu, Iuliana, s-a afișat singură, dând de înțeles că nu are iubit, se pare că în cele din urmă lucrurile au ieșit la iveală. De un an, vedeta de televiziune este iubita lui Ioan Neculaie, unul dintre milionarii de la Brașov și patronul echipei fanion.

„La o firmă de bijuterii de lux au fost comandate un set de verighete, care au fost plătite de către Ioan Neculaie. Bijuteriile au costat 8000 de euro şi sunt superbe. Termenul de predare a acestora este de 10 aprilie. Oamenii “de casă” ai acestuia susţin că el se va căsători civil cu Iuliana în viitorul apropiat”, a declarat o sursă.

IOAN NECULAIE - DECLARATII - BRASOVCancan scrie că cei doi formează un cuplu de un an, Iuliana fiind răsfățată cu mai multe cadouri scumpe. Nimic neobișnuit până acum doar că Neculaie se pare că vrea să o ia de nevastă pe Iuliana și au comandat verighetele, semn că bruneta i-a furat cu adevărat inima milionarului.

Alte articole:   Despre noi, femeile, în pandemie

Acum și cu procurorii pe cap pentru evaziune fiscală, Neculaie este cunocut și pentru că plătea mulți bani mai multor fete din showbiz pentru a întreține relații intime. Omul de afaceri face parte din dosarul “Prostituţie şi proxenetism în showbiz”.

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate