blog-logo

Săcele: Municipiul are nevoie de un consilier judeţean activ în mandatul următor

Săcele: Municipiul are nevoie de un consilier judeţean activ în mandatul următor

ciprian sterpuOraşul are nevoie de un consilier judeţean activ în mandatul următor, iar PNL are oportunitatea să le ofere săcelenilor unul. Aşa consideră Ciprian Sterpu, membru al PNL Săcele de 12 ani, din iunie 2004, şi ajuns la 35 de ani la vârsta încercărilor administrative.

Ca partea a zonei metropolitane, Săcelele s-a dezvoltat în ultimii ani mai degrabă din inerţie, decât în urma unui plan bine pus la punct. Puterea gravitaţională a Brasovului şi zona de influenţă a acestuia i-a atras inevitabil şi pe săceleni. Totuşi, crede Ciprian Sterpu, săcelenii ce doresc ocuparea unor funcţii administrative în mandatul 2016-2020, au obligaţia să le oferă locuitorilor din oraş soluţii viabile pentru problemele comunităţii.

„În primul rând oamenii sunt preocupaţi de infrastructura deficitară din Săcele. Străzile trebuie reabilitate urgent, dincolo de aspectul lor neplăcut, acestea fiind o barieră împotriva dezvoltării comunităţii. Canalizarea şi reţelele de apă sunt şi ele pe lista de cerinţe a săcelenilor, dar aici se va lucra în continuare şi în mandatul 2016-2020. O altă prioritate pentru săceleni este transportul în comun. Mii de oameni călătoresc zilnic în condiţii improprii, cu mijloace de transport vechi şi uzate. Aici trebuie lucrat energic şi serios pentru modernizare”, consideră Ciprian Sterpu.

Organizaţia Săcele a Partidului Naţional Liberal este hotărâtă să trimită în Consiliul Judeţean Braşov un reprezentant al comunităţii care să participe în mod activ la procesul decizional şi care să ajute la rezolvarea problemelor menţionate mai sus şi nu doar a acestora. Ciprian Sterpu considera că profilul ideal al acestui reprezentant este format din următoarele caracteristici: energie, pricepere administrativă şi interes real faţă de rezolvarea problemelor comunităţii săcelene.

„Una dintre preocupările mele este legată de siguranţă în oraş. În cartiere, în zona caselor, în parcuri sau în şcoli, în autobuze sau pe stradă, săcelenii trebuie să se simtă în siguranţă. Aici avem de lucru, pentru că nu putem construi o comunitate ce trăieşte cu teamă în suflet. Respectul faţă de lege şi faţă de bunele moravuri trebuie să fie o regulă pentru toţi cetăţenii, nu doar pentru unii”, spune liberalul săcelean.

Ciprian Sterpu este şi un iubitor al sportului şi al culturii, fiind printre altele şi organizator al serilor de teatru de la Săcele, un proiect la care ţine foarte mult şi pe care şi-l doreşte continuat şi în următorii ani. Acesta considera că apropiata inaugurare a centrului multicultural de la Săcele va stimula activitatea cultural-artistica din zonă, aceasta fiind cea de-a treia axa a dezvoltării comunitare, importanta în acest an aniversar când Săcelele împlineşte 650 de ani de la prima atestare documentare.

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Vorbe’n vand!
  Toata lumea se trezeste in apropierea alegerilor sa arate cine si ce au facut ei…sa facem comparatie in ce scrie aici si asa zisele „glume” din update sacelean….
  Nu inteleg cum de nu se mai opresc oameni de genul asta, la place atat de mult …… care se mananca?

  Reply
 2. Macar Sterpu spune ce gandeste si ce simte. Eu il urmaresc de vreo 3-4 ani si cam asta spune de la inceput. Altii sunt niste ipocriti si niste mincinosi care numai acum in campanie scornesc vrajeli!

  Reply
 3. Bine Sterpule! Daca n-ai vrut sa fii primar, macar consilier sa ne fii! Hai … la munca!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov