Lansare de carte: „IMUN la nefericire – Ritualuri pentru corp, minte, inimă și spirit”

Lansare de carte: „IMUN la nefericire – Ritualuri pentru corp, minte, inimă și spirit”

carte mihaela spiridonescuCartea are o abordare atipică a subiectului Fericire. Este un Manifest pentru o Viață trăită în Armonie, un ghid în care se află un cumul de cunoștințe, foarte multă practică, trăire și savurare a unei vieți împlinite.

Cartea abordează într-un mod original și foarte practic schimbarea stilului de viață dezordonat și superficial într-unul echilibrat și armonios abordat holistic pe cele patru inteligențe: fizică, mentală, emoțională și spirituală, această abordare ducând la manifestarea Ființei ca Întreg și implicit a Fericirii profunde și de durată.

„Prezentul volum nu este o simplă lectură, ci startul unui nou stil de viață. Sîntrem Întregi cu toate inteligențele noastre activate, racordați fiind în permanență la Natură și la Naturalețea din noi. Vă aștept cu drag să vă redescoperiți Comorile Interioare și să căpătați imunitate la nefericirile voastre!”, ne spune autoarea acestei lucrări, brașoveanca Mihaela Spiridonescu.

10% din profiturile obţinute din vânzarea acestei cărţi vor fi donate Fundaţiei Inimă de Copil, care, începând din 1996 oferă servicii sociale directe pentru copii şi familii aflate în dificultate, copii şi tineri cu dizabilităţi, tineri HIV pozitiv sau din alte categorii marginalizate social.

Evenimentul va avea loc miercuri, 06 Aprilie, ora 18:00, la Pensiunea-restaurant Floarea Soarelui, str. Carpaților, nr. 60, Brașov.

Alte articole:   Majorarea alocațiilor în etape, respinsă de Senat
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate