blog-logo

Noi amănunte despre mall-ul de la Hidromecanica – AFI Palace Braşov

Noi amănunte despre mall-ul de la Hidromecanica – AFI Palace Braşov

proiect cora brasov afi palaceAFI Europe România a finalizat achiziţia terenului de 40.000 mp din centrul oraşului Braşov, unde urmează să dezvolte un proiect cu destinație mixtă, care include centrul comercial AFI Palace Braşov şi proiectul de birouri clasa A AFI Park Braşov. Compania se află deja în discuţii avansate cu mai multe lanţuri de retail pentru a fi hipermarketul ancoră al mall-ul plănuit să fie livrat în trimestrul 4 din 2017.

 „AFI Palace Braşov este unul dintre cele mai importante proiecte ale AFI Europe din România. Am finalizat achiziţia terenului şi, în prezent, purtăm negocieri pentru spațiul dedicat hipermarketului cu principalele lanţuri din România. Ne așteptăm să putem anunţa noul nostru partener în următoarele săptămâni”, a spus David Hay, CEO AFI Europe România. „Acum ne concentrăm pe stabilirea mixului perfect de shopping şi fun, pentru a oferi o experienţă completă atât braşovenilor, cât şi turiştilor care vizitează oraşul. Interesul mare al retailerilor pentru acest proiect ne face încrezători că va fi unul dintre cele mai interesante centre comerciale din regiune şi mall-ul lider din oraş”, a adăugat David Hay.

Centrul comercial de 45.000 mp, care va fi dezvoltat în centrul de business al Braşovului (Centru Civic), va fi dispus pe două niveluri, punând accent pe shopping, modalităţile de petrecere a timpului liber şi distracţie.

Alte articole:   Inspectoratul Școlar a publicat Ghidul admiterii în liceu 2022

O caractereristică unică o reprezintă  terasa de mari dimensiuni cu vedere către Munții Carpați, de care vizitatorii se vor putea bucura și care va găzdui diverse evenimente și activități pentru familii și turiști. Proiectul va fi construit potrivit standardelor necesare pentru obținerea certificării pentru construcții „verzi” LEED Gold.

Distribuie dacă îți place!
 1. Sa vedem dupa deschidere ce distractie va fi in trafic, in special pe 15 Noiembrie, C. Bucuresti si N. Titulescu, strazi destul de aglomerate in cursul saptamanii, mai ales in intervalul 16:00-18:00.

  Reply
 2. Va fi haos in centrul civic .Dar vreau sa intreb, cine stie daca s-a construit pentru om in brasov .Si ma refer la infrastructura, agrement, poaluare , ciclism ,protectia mediului, etc.

  Reply
  • Răspunsul este NU. Nu uitați, Brașovul se află alături de București și Iași în procedură de infringement (sancționare) de către UE din cauza POLUĂRII. Cum industria s-a mutat din oraș și nu mai poluează, în prezent poluarea din Brașov are ca surse principale numărul foarte mare de mașini ( pentru care s-au distrus zone verzi și trotuare, astfel încât să se închesuie un număr cât mai mare de mașini pâă sub balcoanele oamenilor ) și șantierele mizerabil de murdare (vedeți, de exemplu cum arată 13 Decembrie în zona Coresi- zici că-i drum de țară, plin de noroi). Deci cu protecția mediului am lămurit-o. Ciclism, ziceți dvs. ? O glumă, zice Primăria.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.