12 ani de închisoare pentru bărbaţii care au ucis un braşovean şi l-au ascuns în beci

12 ani de închisoare pentru bărbaţii care au ucis un braşovean şi l-au ascuns în beci

justitieDoi recidivişti, Andras Vasi şi Laurenţiu Şerban Orban, au fost condamnaţi de magistraţii Tribunalului Braşov  la câteva 12 ani de închisoare pentru omor. Cei doi au ucis un braşovean în bătaie şi apoi i-au ascuns cadavrul într-un beci al unui bloc de pe strada Alexandru Ioan Cuza. Crima s-a petrecut în septembrie 2015.

Victima şi agresorii s-au întâlnit la un pahar în curtea casei unuia din ei. La un moment dat unul dintre bărbaţi a devenit extrem de gelos pe victimă pe care a acuzat-o că vrea să îi fure iubita şi să întreţină cu ea raporturi sexuale. Acuzatul nici nu a apucat să se aperedeoarece a fost atacat şi omorât în bătaie. După ce l-au lovit cu pumnii şi picioarele, criminalii au folosit şi o rangă şi un târnăcop. Totul sub ochii îngroziţi ai femeii pe care şi-o disputau.

După ce au realizat ce au făcut bărbaţii au făcut totul ca să scape de anchetatori. Au luat trupul bărbatului pe sus şi l-au ascuns într-o cuvă din subsolul unei case de pe strada Alexandru Ioan Cuza. Au acoperit totul cu haine şi au plecat liniştiţi acasă. Crima a fost dată în vileag de femeia care a văzut întreaga scenă care a povestit totul poliţiştilor după câteva zile.

Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Alte articole:   O nouă etapă de montare a limitatoarelor de viteză la trecerile de pietoni
Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.