blog-logo

Meciul Godină – şefii IJP Braşov se mută la DNA!

Meciul Godină – şefii IJP Braşov se mută la DNA!

marian godinaProcurorii DNA Brașov s-au autosesizat și au preluat dosarul de trafic de influență de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, deschis la sesizarea Corpului de Control, după ancheta făcută la IPJ Brasov.

Informația a fost făcută publică chiar de Ziua Poliției. Procurorii DNA Brașov efectuează acte de urmărire penală in rem, față de faptă, pentru lămurirea situației și stabilirea eventualelor răspunderi referitoare la suspiciunile de abuz în serviciu. Nu exista însă nicio persoană care să aibă calitatea de suspect sau inculpat.

Reamintim că întreg scandalul de la Braşov a izbucnit după ce poliţistul braşovean Marian Godină a dezvăluit că fosta şefă de la Crucea Roșie Brașov, Luana Minea, membră în Autoritatea Naţională de Ordine Publică (ATOP) a făcut presiuni asupra poliţistului pentru că i-a luat carnetul șoferului care conducea mașina șefei de la Crucea Roșie.

Alte articole:   Cinci intervenții ale salvamontiștilor, astăzi, în Poiana Brașov

CITEŞTE ŞI:

Distribuie dacă îți place!
 1. Incepem sa vedem cine e cacatul de Godina.

  Reply
 2. Domnule „Cetatean De Buna Credinta”!
  1.Nu Godina e cercetet ci fapta de trafic de influenta!! Cercetarea deocamdata este in rem! Adica doar fapta, insa este foarte clar si se va schimba in curand si cercetarea, cine se face vinovat de trafic de influenta! Este vorba de conducerea IPJ Brasov! Iar faptul ca Aron a iesit la pensie, nu are nici o importanta. Poate raspunde PENAL chiar si pensionar fiind. Plus ca daca va fi gasit vinovat, va fi retrogradat si va pierde si bani buni din pensie!!
  2. Daca esti „militian” dati urgent demisisa pentru ca DNA e cu ochii pe voi iar IPJ Brasov nu mai vrea militieni!!

  Reply
 3. Este inutil să ne chinuim cu cei care ani de zile au distrus poliția Brașov, toți absolut toți sunt foști milițieni crescuți cu mentalitatea de mici dumnezei atunci când prind funcții de conducere, sau numit intre ei și au avut principala grijă să elimine orice opoziție asta însemnând executarea polițiștilor corecți, uitați-vă doar cine se află la conducerea poliției pe toate palierele sunt ei intre ei. Limbajul de mahala utilizat de fapt grobianul militienesc pentru cunoscători manifestat de Aron, Melinte etc întărește ceea ce spun. Popa Mircea este subtil a învățat de la maeștrii supunerea și tehnicile de strecurare pe funcții, adică slujul politic și ierarhic este modul sau de operare, nu are tupeul frontal a lui Melinte sau Aron dar el este subtil, urăște polițiștii ca Godină nu pentru alt motiv decât pentru acela că îi reliefează adevăratul chip. Pentru Godină statutul de polițist a devenit incert, sistemul îl așteaptă în umbră va fi lovit atunci când se va aștepta mai puțin. Asta este situația din păcate din afară se vede altceva din interiorul poliției Brașov lucrurile stau altfel.

  Reply
 4. Subscriu și eu fiind uimit de tupeul milițianului de la studenți, am văzut că intra peste studente, urmărea camerele video, din ce spun subordonații lui am înțeles că el nu este milițian cu pedigree fiind adus cu arcanul după 1990 ca și inginerul din fruntea poliției nu au fost concepuți ca milițieni dar au preluat cu plăcere comportamentul tipic. Inginerul cu ani în urmă își coordona subordonații să-l distrugă pe Botorog omul cu vacile confiscate de inculpatul Scripcaru, și cum Botorog protesta împotriva primarului inginerul ca să își dovedească dreapta credință a pus tunurile pe Botorog polițiștii implicați știu foarte bine ce insistent era Popa pentru reducerea la tăcere a lui Botorog. De altfel inginerul era prieten bun cu Spătaru Ionel condamnatul pentru mită. Ce minți luminate pe la poliția Brașov, auzi Godină un sfat pleacă singur nu le da ocazia ăștia sunt precum cancerul te vor manca încet dar sigur.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate