blog-logo

Maria Grecea, membră a delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliul Europei

Maria Grecea, membră a delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliul Europei

maria greceaDeputatul PNL Maria Grecea a fost votată în data de 22 martie 2016 să fie membru al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

„Doresc să le mulţumesc colegilor care, prin votul lor, mi-au acordat încrederea de a reprezenta România in cadrul celei mai importante adunări parlamentare de la nivel european. Consider că a face parte din prima adunare parlamentară europeană din istoria continentului, reprezintă mai mult decât o simplă delegare, este o sarcină pe care trebuie să o duc la îndeplinire cu toată responsabilitatea și seriozitatea, aflându-mă in permanenţă în slujba poporului român”, ne-a declarat Maria Grecea.

Consiliul Europei reprezintă garanția apărării drepturilor omului, a democrației și a statului de drept, „valori pe care le respect și pentru care am militat de-a lungul activității mele în Parlamentul României. Vă asigur că voi depune toate eforturile pentru ca activitatea mea în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, să fie în slujba statului dar și a cetățenilor”.

Alte articole:   Licitație pentru construirea unei săli de sport la Lunca Câlnicului

Grecea susţine că prin fiecare demers pe care îl va iniţia sau pe care îl va sustine va promova doar interesul naţional si al românilor, urmărind totodată menţinerea politicii României pe o cale europeană, întrucât România, ca stat membru al Uniunii Europene, poate avea un aport semnificativ la nivel comunitar, prin intermediul tuturor mecanismelor de reprezentare existente.

„Trebuie să contribuim cu toţii la conturarea politicilor europene şi la stabilirea principalelor direcţii de dezvoltare a statelor membre. Cu toate acestea, avem datoria de a ne promova identitatea naţională şi valorile moştenite. In lumina atentatelor de marţi, 22 martie, de la Bruxelles, se întrevede tot mai clar nevoia de a adopta o poziţie consolidată a statelor în ceea ce priveşte politică de securitate comună, iar Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei poate avea un rol decisiv în această direcţie!”, apreciază deputatul liberal braşovean.

Distribuie dacă îți place!
  1. altii bani, alta distractie…sa aiba si deputatii pnl de unde cotiza in campania pentru locale…sa vedem lista completa…cati alti ilustri necunoscuti in ale politicii…doamna grecea..serios acum-ce doctrina are partidul liberal….portocalie? sau de culoare mov? si se asorteaza cu pantofi stiletto!

    Reply
  2. Pai nu se vede cum se asorteaza taiorul ei cu cravata lui? Sa fie o potrivire perfecta? Trage tare si fata la sfarsit ca alt mandat nu mai pupa…decat prin insotitori

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.