blog-logo

Dacă mai sunt firme care angajează și oameni care caută locuri de muncă la Brașov

Dacă mai sunt firme care angajează și oameni care caută locuri de muncă la Brașov

bursa locuri muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizeaza joi, 14 aprilie 2016, bursa generală a locurilor de muncă în municipiul Braşov, la sediul Casei Armatei, str. Mureşenilor nr.29.

Bursa organizata in data de 14 aprilie 2016 este o bursa generala a locurilor de munca si se adreseaza tuturor persoanelor interesate in gasirea unui loc de munca.

„Pe aceasta cale informam agenţii economici că participarea la acest eveniment  este  gratuită şi  reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante. Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca”, au anunţat reprezentanţii AJOFM Braşov.

Pentru a veni in sprijinul agenţilor  economici interesaţi să participe la acest eveniment, pe site-ul institutiei www.ajofm-bv.ro, a fost postată invitatia adresata angajatorilor, precum si formularul privind situatia locurilor de munca vacante.

Alte articole:   Educatie Juridica Brasov - Suspendarea permisului: Instanțele nu pot aprecia proporționalitatea măsurii și nu o pot înlătura sau reduce

Formularul completat se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bv.anofm.ro, cu mentiunea „pentru bursa generala a locurilor de munca”.

Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de munca vacante este 11.04.2016  ora 12:00.

Distribuie dacă îți place!
  1. Bursa asta a locurilor de muncă este doar o glumă! Nici dracu nu angajează la aceste „burse” insa participarea dă bine pentru imaginea firmelor!! Iar AJOFM Brașov este praf și pulbere cu acea glumă de director, Tatomir în frunte!! O femeie care nu e în stare să vorbescă nici măcar limba română, ca să nu mai vorbim despre opulența binecunoscută cu care se afișează în public! Cât despre unii angajați ai instituției, sunt foarte mulți care NU au ce căuta acolo!! Sunt și slab pregătiți și incompetenți și miserupiști!!
    Și pun și eu o întrebare! De ce ești obligat să-ți faci card bancar pentru virarea ajutorului de somaj, cand banii vin tot cu postasul??!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate