Cătălin Muntean: Facem baza sportivă de la Maial prin forte proprii!

Cătălin Muntean: Facem baza sportivă de la Maial prin forte proprii!

amenajare baza sportiva maial codleaPrimarul municipiului Codlea, Cătălin Muntean, ne-a declarat că a luat decizia de a începe construirea complexului sportiv multifuncțional de la Maial cu resurse proprii de la bugetul local.

„Pentru început, va fi împrejmuită toată baza sportivă, dar trebuie să anujnțăm codlenii că va fi o investiție multianuală, de aproximativ 5 milioane de euro. Tot în acest an am prevăzut fonduri pentru amenajarea parcărilor, a pistei de atletism, a unui parc cu obstacole pentru practicarea skateboard-ului, și a unui loc de joacă pentru cei mici. Vor fi amenajate aleile, se va monta mobilier urban, iluminatul ambiental și vor fi finalizate două terenuri de tenis, care iarna pot fi amenajate ca patinoar”, a precizat primarul municipiului Codlea.

Cătălin Muntean spune că, pe digul existent, se va amenaja o gradenă pentru spectatori. În acest an au fost alocaţi de la bugetul local 890.000 de lei. Procedura de licitație pentru desemnarea firmei care va efectua lucrările se va face prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Alte articole:   Spărgătorii profesioniști au venit acasă și au dat mai multe lovituri, ca în filme. Cum operau?

Trebuie precizat şi faptul că reţelele de utilități – respectiv apa și gazul metan – sunt deja aduse în zonă, pe cheltuiala companiei Apa și Distrigaz, care au considerat că este oportună această investiție demarată de Primăria Codlea.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate