blog-logo

Semafoarele cu temporizatoare, soluția pentru trecerile de pietoni

Semafoarele cu temporizatoare, soluția pentru trecerile de pietoni

trecere de pietoni brasovProblema accidentelor pe trecerile de pietoni nu se rezolvă cu desființarea acestora, iar brașovenii au reacționat foarte corect, cum este cazul celei de pe Calea București cu Soarelui, pentru care s-a inițiat o petiție online. Cetățenii vor fi nevoiți să treacă prin loc nepermis și nu se limitează astfel numărul victimelor din rândul pietonilor, spune Costel Mihai, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Brașov.

„La această oră, toate trecerile de pietoni din municipiu au fost împânzite cu acele limitatoare de viteză. Nu este o soluție corectă, poate că se reduce viteza în trafic, dar nemuțumirile brașovenilor au crescut:

vorbime despre deteriorarea mașinilor, o altă problemă este legată de mașinile de intervenție, salvare și pompieri, care trebuie să încetinească. De aceea solicităm Primăriei să facă o listă cu tot ceea ce înseamnă costurile acestor limitatoare și montarea lor și să vedem ce ar fi însemnat montarea de semafoare cu temporizatoare. Considerăm că aceste semafoare ar fi fost o soluție mult mai bună. Totodată, dorim ca municipalitatea să prezinte o soluție pentru rezolvarea accesibilității la trecerile de pietoni pentru persoanele cu dizabilităţi, la această oră fiind doar două treceri care au prevăzute sisteme acustice de avertizare a pietonilor”, a declarat Costel Mihai.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Festivalul Cepei Roșii, la Mândra. Vlăduța Lupău și Mihai Teacă, invitați speciali 
 1. Individul asta zice fix ce am zis si eu de la inceput.

  Am o mica retinere in a sustine pe cineva de la PMP, dar ar trebui sustinut. Poate ar trebui sa facem o petitie online pentru semafoare.

  Reply
 2. Din cauza acestor „denivelari” montate in mod absolut …..{chiar si pe centura mica- si acolo unde NU SUNT TRECERI DE PIETONI} deplasarea in Brasov a devenit foarte inconfortabila.

  mai bine ar explica cineva din primarie de ce in fiecare seara timp de 30-45 min e intuneric in oras in jurul orei 18,30

  Reply
 3. Unde esti nevoit sa treci pe loc nepermis? Nu se justifica afirmatia aia. E ca si cum as zice eu ca si sofer ca din cauza ca ma grabesc si sunt multe sensuri unice atunci automat sunt nevoit sa merg pe interzis. E o cretinitate.

  Nici nu ai cum sa pui semafoare in majoritatea trecerilor de pietoni deoarece ai bloca toate giratoriile. Asta ori este un articol politic ori e scris de cineva idiot. Sau poate ambele 🙂

  Reply
 4. ATENTIE automobiliști Brasoveni, vi se pregătește o capcana !!
  Acum este în curs de realizare o mare prostie:la capetele viaductul de pe Grivitei se amenajează intersecții la nivel prin marcaje și desființarea separatorelor de sens !
  Așa se anulează funcționalitatea viaductul care permite traversare pe dedesubt, și se creează o sursa de accidentecu toate marcajele :interzis nu inseamna imposibil”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.