Au apărut mieii de Paști în piețele agroalimentare din Brașov. Cât costă?

Au apărut mieii de Paști în piețele agroalimentare din Brașov. Cât costă?

carne de mielPrimii miei au apărut astăzi în piețele agroalimentare din Brașov, având în vedere că Pașteșe este sărbătorit de creștinii catolici, protestanti și  evanghelici.

Deocamdată, patru crescători au închiriat standuri de la Serviciul de Administrare Piețe, pentru piața agroalimentară Astra.

„Primăria este pregătită pentru a oferi spații conform normelor sanitar-veterinare în toate piețele agroalimentare din municipiu. Au fost persoane care s-au interesat și pentru Piața Dacia, dar nu s-au depus oficial solicitări”, a declarat pentru newsbv.ro purtătorul de cuvânt al Primărirei Brașov, Sorin Toarcea.

Prețul afișat de crescătorii de animale pentru carcasa de miel este de 26 de lei kilogram.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Iohannis își cere scuze după ce a facut o eroare în formula de calcul pentru cele 3 scenarii luate în calcul pentru școli
Loading...
loading...
 1. Stimate domnule Sebastian Dan, va rog sa faceti o mica corectura, importanta de altfel. Catolicii, impreuna cu protestantii, evanghelicii si altii sarbatoresc duminica 26 martie, acuma Sfintele Pasti. Iar ortodocsii si greco-catolicii pe data de 1 mai 2016. Va multumim,

  Reply
 2. Stmate autor, corectati, va rog, atat articolul Dvs cat si comentariul de mai sus.
  1. Pastele este duminica, 27 martie.
  2. „evanghelicii” la care va referiti, sunt si ei prostestanti si nu o categorie separata.

  🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate