În pofida zvonurilor, Șoneriu și Atomei sunt co-președinți la ALDE

În pofida zvonurilor, Șoneriu și Atomei sunt co-președinți la ALDE

mircea boriceanuALDE Brașov nu a fost decapitat, spun reprezentanții formațiunii, care au ținut să infirme informațiile apărute în presa centrală.

„La nivel de municipiu, organizația municipala așteaptă sondajul făcut de conducerea din București, referitoare la candidatul nostru pentru Primăria Brașov. mai mult, vreau să precizez că nu este adevărat faptul că liderii filialei ar fi fost schimbați”, a precizat consilierul local Mircea Boriceanu, co-președinte al organizației municipale a ALDE.

În ceeea ce privește faptul că ar fi Călin Popescu Tăriceanu ar fi interimar la Brașov, Mircea Boriceanu spune că s-a înțeles greșit acest fapt, pentru că filialele județene la nivel național au fost împărțite între fostele PLR și PC, iar Brașovul este coordonat de Călin Popescu Tăriceanu.

Alte articole:   Avancronica partidei SR Brașov - CSO Plopeni

adriana bieaLa rândul ei, președintele organizației naționale de studenți a ALDE, Adriana Biea, a declarat că, în paralel cu sondajul de la centru, „și noi facem un sondaj, iar când se vor finaliza, vom face public candidatul nostru cu scorul cel mai bun”.

La Cristian candidează în cele din urmă Elena Anuțoiu – băgată pe criterii politice în Consiliul de Administrație la E-On Distribuție, iar la Bran viceprimarul Rareș Rădăcină, din partea ALDE, susținut și de PSD. Tot cu PSD mai sunt discuții pentru a susține un candidat comun la Măieruș și Ticuș.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Pe fatuca asta Biea unde o pui acolo sta. Problema cu ea e ca a facut fals in declaratii iar eu am o presimtire ca procurorii o vor intreba curand de sanatate. Cica sunt si probe scrise.O sa-i dea in gat pe baietii din spate? Somn usor.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate