blog-logo

Emil Niță: Dacă România nu este în dezechilibru economic, este meritul guvernelor USL – Ponta

Emil Niță: Dacă România nu este în dezechilibru economic, este meritul guvernelor USL – Ponta
Emil NitaDeputatul Emil Niță, vicepreședinte al PSD Brașov , a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, că dacă la Semestrul european, unde are loc procedura de evaluare a țărilor membre, de către specialiști o dată la șase luni, România figurează ca o țară care nu mai e situată într-un dezechilibru macroeconomic, e un lucru foarte important, foarte bun, care arată că măsurile luate de către guvernele USL – Victor Ponta, între 2012 si 2015, care au fost masuri corecte. Acest lucru a fost recunoscut și de președintele  Kalus Iohannis într-un scurt briefing de presă. Important este ca aceste măsuri să fie dublate de un program serios de nivelul celui făcut și urmat de USL, care să înlăture ultimele deficiențe din economia românească și să ne păstreze pe această poziție, care ne este avantajoasă din mai multe puncte de vedere, al accesului la credite avantajoase, al solicitărilor de sume de la Uniunea Europeană. Cred că acest lucru va sprijini pe viitor dezvoltarea României”.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   În ultimele 24 de ore, polițiștii au dat 108 amenzi în valoare totală de 22.000 de lei
  1. Dute bă puță !!! Comunisti, pnl-isti,pdl-isti etc. toti corbii politicului au jefuit care cum au fost la guvernare țărișoara asta frumoasă si tu vi să spui că măsurile luate de către guvernele USL – Victor Ponta, au fost masuri corecte !!! Romănii trăiesc marea majoritate in mizerie si sărăcie datorita vouă politicienilor !!! Așa să vă ajute si pe voi Dumnezeu !!!

    Reply
  2. Nu vreau sa fac politica si consider ca toti guvernantii care au fost la vreun moment dat la putere au dat un mare chix, dar astia de la USL/PSD o sa ramana vesnic in istorie ca fiind probabil singurul guvern dintr-o tara democratica care a incheiat un an cu mai putini km de autostrada decat anul precedent si care a decis sa ceara CAS de la oameni neangajati.

    Valurile timpului o sa ne inghita pe toti si tot ce construim, insa povesti despre cele doua reusite mentionate mai sus o sa dainuie pentru eternintate.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate