blog-logo

publicitate

EXCLUSIV Scandalul apei calde revine: GDF Suez închide robinetul pentru Bepco din 22 martie

EXCLUSIV Scandalul apei calde revine: GDF Suez închide robinetul pentru Bepco din 22 martie

tetkron Bepco incalzireSistemul centralizat de termoficare reintră în colaps, din 22 martie. Bepco SRL a anunțat conducerea Tetkron, Consiliul Local și Primăria Brașov că GDF Suez Energy Romania SA a pus în vedere producătorului de energie termică că va sista livrarea de combustibil din cauza datoriilor acumulate.

Bepco ar tebuie să achite GDF Suez, până cel târziu mâine, 18 martie 2013, atât sumele curente scadente, cât și tranșa restantă de 4.131.949,78 de lei, bani pe care Bepco nu îi poate achita dacă Tetkron SRL nu își plătește, la rândul ei, restanțele.

„Notificarea GDF este una fermă, ulitmativă, prelungirea scandeței ultimelor plăți datorate GDF de către Bepcu până la data de 22.03.2016 fiind acordată în urma demersurilor insistente ale subscrisei, GDF neacceptând însă eventuale prelungiri suplimentare, decât cu condiția unor propuneri concrete și garanții certe în favoarea GDF, care să fe constituite de către Consiliul Lcoal Brașov până la data de 18.3.2016 (data ultimă pentru efectuarea plății amintite)”, se arată în adresa Bepco către autoritățile locale.

Conform oficialilor Bepco SRL, la această oră Tetkron SRL are datorii de 12.069.745,80 de  lei, reprezentând facturi scadente și restante.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Încep reînscrierile la grădiniță pentru anul școlar 2022 – 2023 
  1. Dar cum ramane cu banii furati de GDF Suez de la consumatori ? In cazul de fata, dupa recalculare cat are BEPCO de achitat ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.