blog-logo

Închisoare pentru proxeneții de la saloanele de masaj erotic

Închisoare pentru proxeneții de la saloanele de masaj erotic

diicot mascatiUnul dintre proxeneţii de la saloanele de masaj erotic, Costel-Adrian Stoleru, a fost condamnat la zece ani şi zece luni de închisoare cu executare pentru trafic de minori şi trafic de persoane, dar şi pentru violarea secretului corespondenţei şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Magistrații Tribunalului pentru Minori și Familie i-au interzis să se apropie de victime la mai puţin de 200 de metri şi să comunice cu ele, precum şi să deţină, să poarte sau să folosească orice categorie de arme, timp de patru ani. De asemenea, Stoleru trebuie să plătească daune morale de cîte 15.000 euro pentru două dintre victimele sale şi 5.000 de euro pentru altă victimă.
Celălalt individ implicat îndosar, Cosmin Apostol, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, ;i trebuie să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile.
Sentinţa nu este definitivă, cei doi proxeneţi putând să o conteste în termen de 10 zile de la comunicare.

Alte articole:   Vizita din vacanță la muzeul „Casa Mureșenilor”

CITEŞTE ŞI:

Distribuie dacă îți place!
  1. Mai exista un proxenet care este in libertate, Stir Ruben de la agentia Agresione model din Brasov. Se pare ca este bine protejat de clientii lui.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate