Bucuria primăverii aduce Pizza Vitto la jumătate de preț

Bucuria primăverii aduce Pizza Vitto la jumătate de preț
pizza vittoDragi prieteni, de bucurie că vine primăvara, avem o ofertă specială pentru voi. Până joi, 17 martie, inclusiv, veți primi 50% discount la Pizza Vitto – adică cea din poză, specialitatea noastră!

Vă așteptăm cu drag la cea mai mare pizzerie situată în Centrul Istoric al Braşovului, unde puteți savura o pizza delicioasă, preparată după o reţetă veche din Florența, admirând panorama Pieţei Sfatului.

Această delicatesă, căreia i-am spus Pizza Vitto, este pregătită de maestrul pizzar Marius Tănase, care a lucrat cinci ani în Italia, la Florenţa.

„Pentru realizarea acestei rețete de pizza folosim ingredinte premium, precum prosciuto importat din Italia, brânză mozzarella de 55% grăsime, emmentaler, gorgonzola și parmezan maturat cel puțin opt luni. De asemenea, aceste patru brânzeturi sunt acompaniate de roșii cherry și rucola. Toate ingredintele sunt curățate și tranșate pe loc, pentru a-și păstra prospețimea și aromele și sunt montate pe blat înainte de a fi băgate la cuptorul pe vatră. Și blatul are o textură specială, pentru că este întins manual”, ne spune meșterul pizzar.

Nu în ultimul rând, trebuie să spunem că și sosul este o parte importantă pentru pizza. Dacă sunt locuri unde vi se oferă ketchup, noi nu vă jignim: sosul nostru este preparat din pulpă de roșii, ulei de măsline extravirgin și condimente speciale pentru pizza, aduse din Italia. (P.S. – sosul vă este oferit din partea casei)

Doar așa avem siguranța că veți petrece clipe minunate alături de cei dragi în restaurantul nostru din inima cetății Brașovului, unde aromele unui preparat desăvârșit sunt însoțite de imaginile vechiului burg.

Alte articole:   Ministrul Finanțelor a anunțat cu cât se măresc pensiile
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Incontinuu faceti reclama pentru aceasta pizzerie…acesta este un ziar online sau „zile si nopti”?

  Reply
 2. atunci semnalati in titlu ca este o reclama si respectati legislatia in vigoare si deontologia profesiei

  Reply
  • apăi, o fi vreo ancheta jurnalistică cu dezvăluiri incenidare si nu o priceput lumea despre ce e vorba…

   Reply
  • serios…in titlu? in baza care legislatii pentru site-uri? reglementarile din legea audio-vizualului privesc radio si tv…deontologia jurnalistului se regaseste in recomandarile clubului roman de presa!nu in alta parte -legislativa in vigoare sau abrogata…un specialist in drept spune-”Desi ar fi o prostie sa existe CNA pentru Internet, daca va deranjeaza o reclama, puteti sesiza si RAC – Consiliul Roman pentru Publicitate, organism de auto-reglementare a pietii de publicitate. Trebuie sa fie indeplinite conditiile:
   – beneficiarul reclamei sa fie membru in RAC
   – reclama sa incalce Codul de practica in publicitate al RAC

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.