blog-logo

Efectul Godină: se schimbă prioritatea la intersecția Dimineții – Titulescu

Efectul Godină: se schimbă prioritatea la intersecția Dimineții – Titulescu

ijp strada diminetiiMarian Godină a povestit despre decizia de a face drum cu prioritate pe strada Dimineții în interesul polițiștilor, în luna octombrie 2015. (Citiți textul plin de umor AICI!) Scria la acea vreme că o astfel de decizie este opera unui „Dorel” din Poliție.

Era vorba despre înființarea unui drum cu prioritate de care beneficiază exclusiv doar polițiștii…

Se pare că regulile de prioritate se vor schimba în zona IJP Braşov, în sensul că va reveni drum prioritar strada Nicolae Titulescu la intersecția cu strada Dimineații. Poliţia Rutieră a luat în calcul solicitarea cetăţenilor revoltaţi că o stradă înfundată are prioritate din luna octombrie a anului trecut, astfel că, în următoarea ședință a Comisiei de Circulație, se va discuta despre revenirea la vechile reguli.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Restricţii de trafic pe DN1, la Predeal, din cauza unor lucrări
  1. Sper ca nu se joaca cu sanatatea noastra mintala si nu se opresc doar la discutii ci chiar revin la vechea forma a mini-intersectiei.

    Reply
  2. Este doar o masura provizorie. Foarte curand acolo se va construi un giratoriu, in care va debusa si accesul de aprovizionare cu marfa al viitorului mall. Inca unul. Sa vezi atunci placere pentru locatarii cartierului si nu numai.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov