blog-logo

Ce condiţii pune Mișcarea Populară pentru formarea unei majorităţi în Consiliul Județean

Ce condiţii pune Mișcarea Populară pentru formarea unei majorităţi în Consiliul Județean

miscarea populara brasovPreședintele mișcării Populare Brașov, Costel Mihai, a prezentat astăzi, într-o conferință de presă, doi dintre candidații formațiunii care se vor regăsi pe lista Consiliului Județean.

Tudor Blendea are 40 de ani, doi copii este căsătorit şi de profesie economist. Trebuie precizat că nu a mai făcut politică până acum. Se ocupă de coordonarea activităţii în comunele Hărman, Prejmer, Teliu , Vama Buzăului, Budila și Tărlungeni.

Un alt candidat este Corneliu Cîșlaru, are 46 de ani, este economist, are doi copii. De 20 de ani este implicat în Consiliul Local Feldioara, unde spune că a copntribuit la marea majoitate a proiectelor realizate în comună – stația de epurare a apelor reziduale, reabilitarea cetății, achizionarea mașinii de pompieri, problema cîinilor făă stăpâ etc. Voi candida pentru un post în Consiliul Județean, iar la nivel de Feldioara am venit cu încă trei consilieri  – Radu Rusei, Balint Ferency și Emilian Eftin. Mă voi ocupa de zona Bod, Hălchiu, Crizbav, Apața, Măieruș., Augustin, Feldioara și Ormeniș.

Alte articole:   ALDE Brașov - campanie de prevenirea cancerului la sân

„Proiectul intermodal este cel mai important care ar fi trebuit să fie realizat la Feldioara. Trebuia să înceapă la 2011, Feldioara fiind cel mai bun loc. Pentru România, s-au stabilit cinci staţii intermodale, dintre care una trebuia realizată pe fonduri europene nerambursabile. La Ministerul Transporturilor s-au succedat mai mulţi miniştri, care au mutat staţia de la un judeţ la altul. În Guvernarea Ponta, proiectul a murit definitiv. La ora asta nu se face nimic, deşi e vital pentru întreaga zonă. Vom continua demersurile şi vom vedea dacă putem să continuăm, cu fonduri nerambursabile sau de la Consiliul Judeţean. O altă problemă gravă în zona de care răspund este faptul că, la Augustin, din cauza unor lucrări efectuate necorespunzător, locuitorii beneficiază de apă curentă o zi pe săptămână şi atunci doar jumătate de oră”.

Alte articole:   11 pacienți confirmați cu COVID-19, au decedat, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov

Liderul Mişcării Populare Braşov, Costel Mihai, a mai precizat că, în prima jumătate a lunii aprilie, se va face lansarea candidaţilor. „Până atunci vom închide listele pentru consiliile locale şi Consiliul Judeţean. În mod cert, la eveniment va fi prezent şi preşedintele Traian Băsescu. Pentru constituirea de majorităţi la Consiliul Judeţean şi consiliile locale, vreau să anunţ că nu vom face majorităţi politice, ci pe proiecte, cum ar fi: recalcularea tarifului la apă – canalizare, realizarea unui audit extern pentru activitatea Companiei Apa, atât a Consiliului de Administraţie, cât şi a persoanelor responsabile, sprijinirea investiţiilor în infrastructură: şi nu doar drumuri judeţene, ci şi nodul intermodal feroviar, finalizarea Aeroportului şi ceea ce înseamnă autostrada. De asemenea, avem în vedere crearea unui mecanism pentru sprijinirea investitorilor, în ceea ce înseamnă simplificarea sistemelor de acordare a avizelor”, a punctat Costel Mihai.

Distribuie dacă îți place!
 1. :))))) sunteti chiar simpatici!
  Domnule Costel Mihai? esti un pic fumat? CE CONDITII VISEZI?
  Te-ai interesat un pic cata lume te stie? Iti spun eu : NIMENI! Cat o sa ia partidul vostru? …0,00001

  Reply
 2. Voi sa puneti conditii?!? si pentru ce, Consiliul Judetean si altele. MAi fraierilor, ce au facut in 10 ani, partidul vostru, adica limba prelunga data pt Base si Udrea/!? Va raspund eu, numai nemernicii, hotii si aroganta cat cuprinde. Jigniri si incalcarea statului de drept grosolana. Asta vreti si voi sa implementati la Brasov?! Rusine.
  Sper sa luati maxim 1% de la acei nostalgici fraieri sau pe cei care ii mituiti. Javre ordinare!

  Reply
 3. Cine sunt boschetii astia sa puna conditii… imi vine sa rad! Chiar cred ca au sanse… Visati!

  Reply
 4. Bravo. Voi vota Miscarea Populara inclusiv pentru ca Traian Basescu a fost si va ramane in istorie ca fiind cel mai bun presedinte al Romaniei.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.