blog-logo

Baschet: Streetball Challenge la Colegiul de informatică

Baschet: Streetball Challenge la Colegiul de informatică
baschet 3x3Interact Club Braşov organizează cea de-a doua ediție a competiției “Interact Streetball Challenge”, unde împătimiţii baschetului pot participa în echipe de cate 4.
Sistemul de joc va fi 3 versus 3, pe o jumătate de teren, cu aruncări la un sigur coș, iar fiecare echipă va avea câte o rezervă. Jucătorii vor fi împărțiți în două categorii de vârstă: sub și peste 18 ani.
Încă de la prima ediţie, în 2015, la “Interact Streetball Challenge” au luat parte numeroase echipe dornice de a-şi arăta abiliăţile, iar anul acesta lucrurile nu vor fi diferite. Dacă anul trecut au participat 27 de echipe dornice de câștig, la această ediție este așteptat un număr mai mare de baschetbaliști amatori dornici de victorie.
Competiția va avea loc în data de 20 martie 2016 începand cu ora 11 la sala de sport a Colegiului de informatică “Grigore Moisil”.
Cei care doresc să participe se pot înscrie pâna în data de 18 martie pe formularul care poate fi găsit pe pagina de Facebook a concursului, taxa de participare fiind 20 de lei/echipă. Intrarea spectatorilor este liberă.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Incidența cazurilor de COVID-19 este 3,39 în județul Brașov și 4,22 în municipiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate