blog-logo

Scrisoarea cititorului: Când plouă, nu avem cum să ajungem acasă

Scrisoarea cititorului: Când plouă, nu avem cum să ajungem acasă
str safirului sanpetru4Cam asa arata o stradă din Sânpetru, care nici măcar numele de uliță nu-l merită.  Este vorba despre str. Safirului pe care nu o identifica nici un GPS.
Drumul în prezent este și mai impracticabil iar în urma nenumăratelor sesizări depuse la primăria Sânpetru se pare ca, deși sunt peste 20 case în zona, cu PUZ aprobat, pe dl. Primar nu-l interesează nici măcar ca zona este „tabu” pentru Ambulanta, Pompieri și Politie… Zilele trecute, în zona a murit un domn în vârstă de 43 ani în urma unui infarct. Ambulanta a ajuns acolo după o oră şi jumătate. Poate acel om avea șanse dacă era resuscitat la timp, însă din păcate au rămas 3 fetite împreună cu mama lor pe drumuri.
Lucrul acesta ne revolta extrem….Vrem să instituim o asociație de locatari și-l vom da în judecata pe acest primar care se pare ca nu are nici un interes pentru aceasta zona.
Locuim în zona și, sincer, când ploua, nu avem cum sa ajungem în zona, am rămas în mijlocului câmpului…
CLICK pe poze pentru a se mări!
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   În atenția păgubiților RCA: Unii asigurători nu achită și penalități de întârziere la plata daunelor. Cum vrea ASF să corecteze această problemă
  1. aceeasi situatie e si in Brasov cu Strada Morarului, care nici macar nu e strada noua, apare pe harti de la 1800. arata ca dupa bombardamente: gropi, noroi, balti de apa.

    Reply
  2. Ce conteaza, traiasca doar bulevardele. Nu mai ajung banii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.