blog-logo

Perchezitii DNA la Centrului Regional Braşov al Direcţiei Generale de Pescuit

Perchezitii DNA la Centrului Regional Braşov al Direcţiei Generale de Pescuit
foto : arhiva

foto : arhiva

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Târgu Mureș efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, de evaziune fiscală și spălarea banilor comise în legătură cu utilizarea fondurilor alocate de la bugetul Uniunii Europene în perioada 2014-2016.
În cursul zilei de 02 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 31 locații, situate în județele Mureș, Cluj, Harghita și Brașov. La Brașov, se pare că este vorba despre sediul Centrului Regional Braşov al Direcţiei Generale de Pescuit, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și din partea Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu Mureș.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Două zile de distracție, de Ziua Copilului, la Făgăraș 

Leave a Reply

Your email address will not be published.