blog-logo

VIDEO O jurnalistă candidează la Primăria Brașov

VIDEO O jurnalistă candidează la Primăria Brașov

Poate fi un jurnalist obiectiv și profesionist, dar și politician în același timp? Ecologiștii spun că da, motiv pentru care au anunțat-o astăzi pe Mariana Sebeni Comșa drept candidatul PER la Primăria Brașov. Mariana Sebeni este corespondentul Evenimentului Zilei de la Brașov și editorialist la Gazeta Brașovului.

Chiar dacă liderul PER Brașov, Ionel Goidescu, susține că aceasta vine din zona societății civile, Mariana Sebeni Comșa cochetează cu politica de acum câțiva ani, când s-a înscris în Forța Civică, formațiune din partea căreia a candidat la europarlamentare. În urma fuziunii Forței Civice cu PDL, a ajuns la PDL, iar de aici, tot în urma fuziunii, la PNL. La noul PNL, ea a solicitat să candideze la Consiliul Local sau Consiliul Județean.

Alte articole:   Primăria a anunțat că închide circulația rutieră pe strada Cerbului!

Următorul pas a fost Mișcarea Populară a fostului președinte Traian Băsescu, unde a deținut funcția de președinte al Organizației de Femei. În urmă cu câteva zile, a luat decizia de a pleca la PER, partid care i-a oferit oportunitatea de a candida la postul de primar al Brașovului.

Distribuie dacă îți place!
 1. Frumoaqsa doamna,sa aveti noroc,dar cu instabilitatea nehotararea si traseul de pana acum,nu va vad cu peste 3-4% sanse…….

  Cu tot regretul….

  Reply
 2. Mariana e doar un iepure…iepuras chiar in lupta asta..georgica trebuie sa castige..pentru ca dosarele lui mai au mult la DNA si instanta pana la finalizare..astfel ca fabula se poate adapta cu mariana-iepurele si george-broasca testoasa.

  Decât s-alergi e mult mai bine
  să pleci la drum când se cuvine !

  -„Mă prind, grăi cumătra Mariana,
  pe tot ce vrei, că n-ai s-ajungi
  tu, mai întâi, la Primarie,
  deși ai cotonoagele mai lungi!”
  -„Nu ești în toate mințile, văd bine!
  Cuminte e, cumătră, să te întreci cu mine?…”
  -„O fi cuminte, necuminte,-
  pun rămășag c-ajung-nainte!”
  Întrecerea începe de îndată.
  (Dar miza și arbitrul povestea nu-i arată.Le cunoastem noi.Primaria si fonduri anuale de peste 100 de milioane )
  Ca în proverb, grăbindu-se cu-ncetineală,
  cumătra noastră Broască(George) și purcede.
  Dar Mariana crede
  că nu-i, firește, cazul de pripeală.
  Trei pași și iată Primaria!
  Îi mai rămâne vreme să și pască,
  și chiar să mai și doarmă, dacă vrea.
  Și tare-i este somn, sărmanul : cască!
  Pornească mai întâi cumătra Broască :
  șontânc, șotânc, șotânc, -cum o putea.
  El e sprințar și n-are zor să plece.
  Se joacă, paște, doarme,- timpul trece!
  Și hăt, târziu, când lângă țel o vede,
  și dânsul se repede
  mai repede ca vântul
  dar e-n zadar avîntul,
  căci lângă Primarie
  sosește-ntâi cumătra Broască(George)
  și-i strigă :- „Hei, fârtate,
  îți recunoști greșeala?
  Tot n-am avut dreptate?
  La ce-ți slujiiuțeala?
  Dar să mai ai, ca mine, si pe antonie, si dna si opt dosare in spate?…”

  Reply
 3. Ordinul se executa, nu se discuta. Asa e legea in structurile respective. Daca tovarasa Szebeni asa a primit ordin si daca mai iese si ceva pe deasupra, e chiar o placere sa execute ordinul.

  Reply
 4. Daca initial mi-a placut de juranlistul si omul Mariana Sebeni, de cand s-a inhaitat cu javrele de la pdl imi este anitpatica rau.
  A facut si multe greseli, jignind colegi de breasla, rusinica, domnita trecuta , fosta frumoasa si fermecatoare. Din pacate interesul si altele ti-au luat vederea de jurnalist obiectiv.
  Esti iepuras dea lui Georgica si o sa iei maxim 4 %, are drpetate cel de mai sus. Halal candidati!

  Reply
  • Nu au existat decat putine exemple de jurnalisti independenti in Brasovul anilor 90 si acestia au fost eliminati rapid si eficient, inclusiv fizic. Gradele de pe umar au facut presa.

   Acum daca reuseste sa ia si 1% de la Dujman si pentru ca avem un singur tur, Cooperativa ii va fi vesnic recunoscatoare, pentru ca nu a investit degeaba.

   Reply
 5. Noapte buna si dumneavoastra asa cum transmitem noapte buna si altor 2-3 candidati degeaba.

  Reply
 6. Cred ca asemenea comentarii facute la adresa unei Doamne cu ocazia Martisorului exced Codul bunelor maniere.. Este important ca Partidul Ecologist Roman s-a revigorat si ar fi extraordinar ca Brasovul , care este in urma Botosaniului ca suprafata spatii verzi, sa aiba o primarita cu viziune ecologista. Sa ii uram succes si sa speram ca cineva va avea grija si de mediul nostru de viata!

  Reply
  • Mai degraba dansa a ales gresit ziua, locul si tot restul.

   Daca mai exista ecologisti in Brasov, pe aceia sigur nu ii veti gasi in respectivul partid-satelit de sorginte fesenista. Unde au fost in ultimii 12 ani „ecologistii” brasoveni, cand s-a construit masiv peste parcul Tractorul, pe lacul Racadau, pe Tampa, in Poiana, pe orice posibil petec de verdeata? Sa ne amintim: erau aliati de nadejde ai partidului majoritar.

   O primarita cu viziune ecologista? Ah, desigur, si-a descoperit aceasta viziune acum cateva saptamani. Pana atunci avea viziune basista. Sau vizuina, daca vreti.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.