blog-logo

Noi medalii pentru atleții brașoveni

Noi medalii pentru atleții brașoveni
atelti brasovLa Bucuresti s-au desfășurat zilele trecute campionatele naţionale de atletism la categoria seniori și tineret, competitie care afost transmiră pe TVR2.
S-au intrecut toti atletii de la toate cluburile din Romania pentru cucerirea uneia dintre medaliile nationale! Brasovul a reusit sa se intoarca cu doua medalii de bronz!!! La categoria tineret, atletul Nicolae Marian Coman (legitimat la L.P.S Brasov si C.S.U Brasov), antrenat de  Gabriel Boga, la proba de 1500 de metri a reușit performanta de 4:00:06 si la proba de 800 de metri cu un timp de 1:54:25. Acesti timpi reprezinta recorduri personale pentru Marian care s-a intoars pe pista dupa o accidentare destul de grava suferita anul trecut.
saritura in lungime brasovDe asemenea, la săritura în lungime s-a afirmat atletul Iulian Cristian Staicu, legitimat la C.S.U Brasov, cu o performanta de 7:62 m,  saritura care l-a despartit de bronzul national cu doar 3 centimetri, astfel clasandu-se pe locul 4 la categoria Seniori, sportiv antrenat de Horaţiu Calfa.
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Toanchină îi cere lui Iohannis să nu mai fie spectator și să aducă la normalitate guvernarea pe care a impus-o

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate