blog-logo

Godină, despre pensionarea şefului IPJ Braşov: „Chiar nu mi-a picat bine. Aş fi vrut să fie altfel”

Godină, despre pensionarea şefului IPJ Braşov: „Chiar nu mi-a picat bine. Aş fi vrut să fie altfel”

marian godinaPoliţistul Marian Godină a declarat, marţi seara, la Digi24, că regretă modul în care şeful IPJ Braşov, Ioan Aron, şi-a încheiat cariera şi că şi-ar fi dorit ca superiorul lui să fi înţeles de la început că prin activitatea pe care o desfăşoară a avut în intenţie doar să aducă „un plus imaginii instituţiei”.

„Sunt foarte sincer când zic că nu mi-a picat bine ca cariera unui om să se încheie aşa. Chiar nu mi-a picat bine. Şi aş fi vrut să fie altfel, să fi înţeles de la început că fac ceva util Poliţiei, că aduc  un plus imaginii instituţiei”, a declarat Marian Godină, la Digi24.

Alte articole:   Polițiștii au dat, sâmbătă, 149 de sancțiuni în valoare totală de 26.150 de lei

Şeful Inspectoratului de Poliţie Braşov, chestorul Ioan Aron, şi-a înaintat, vineri, raportul de pensionare după ce a revenit din concediul de odihnă în care plecase imediat după ce poliţistul Marian Godină a publicat mai multe postări la adresa lui.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Bine mă ca te-a făcut să te smiorcăi ca pisică și acum îți pare rău? Da-l la găleată de impostor, abia aștept să dau ochii cu el cu cursuri, ce întrebări am pentru el, pentru dottore bineînțeles!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate