blog-logo

Radu Rusei, candidatul Mișcării Populare pentru Feldioara

Radu Rusei, candidatul Mișcării Populare pentru Feldioara
radu ruseiMiscarea Populara il va avea drept candidat la Primaria Feldioara pe Radu Petru Rusei. In varsta de 39 de ani, Radu Rusei este casatorit si are doi copii, Filip si Paula-Maria, care reprezinta si motivatia acestuia de a se lupta pentru o Feldioara prospera si civilizata.
De profesie inginer silvic, Radu Rusei a fost consilier local in Feldioara in ultimele doua legislaturi din partea PDL. In calitate de consilier local si membru in comisia pentru Educatie, cultura si tineret, Radu Rusei s-a ocupat in principal de proiectele de constructie, modernizare si reabilitare a scolilor. Acest proiect este unul important pentru el: „Doresc sa atragem la Feldioara cat mai multi profesori titulari bine pregatiti astfel incat locuitorii comunei sa nu mai fie nevoiti sa-si aduca copiii la scoala in Brasov”.
Pe langa educatie, Radu Rusei isi propune sa rezolve problema apei potabile din comuna, problema care nu a fost rezolvata de peste 10 ani, desi existau solutii multiple. Problema este una acuta deoarece aductiunile din paraiele de suprafata colmateaza reteaua existenta generand probleme continuu.
O a treia directie de actiune pentru viitorul mandat este legata de tineri. Atat atragerea de investitori pentru crearea de noi locuri de munca, cat si realizarea de spatii pentru sport, agrement si cultura reprezinta cheia pentru stoparea exodului de tineri spre Brasov si alte orase mai mari din regiune, cat si pentru o dezvoltare a comunei prin implicarea activa a tinerilor in viata localitatii.
Alaturi de Radu Rusei, Miscarea Populara are sprijinul consilierilor locali Corneliu Cislaru si Emil Stoia care vor ajuta la dezvoltarea organizatiei locale. Corneliu Cislaru va fi candidat al Miscarii Populare la Consiliul Judetean, pozitie din care se va ocupa de gestionarea politica a localitatilor din zona Feldioara.
Distribuie dacă îți place!
  1. doamne fereste, ce maimutoi candideaza la postul de primar, suntem terminati cu acesti candidati.

    Reply
  2. Un maimutoi adevarat, o marioneta care plange pe umerii lui taus si caslaru!! huuuooooo!!nici consilier nu merita, apoi primar!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.