Handbal: Victorie categorică pentru junioarele II de la Corona

Handbal: Victorie categorică pentru junioarele II de la Corona

juinioare II handbal coronaEchipa antrenată de Mariana Tîrcă şi Eugen Ciulei a câştigat cu scorul de 33-19 (15-8) derbiul seriei F din campionatul junioarelor II, în faţa celor de la Olimpic Târgu Mureş şi au trecut pe prima poziţie în clasament.

Partida a fost condusă categoric, de la un capăt la altul, de braşovence, care au arătat un handbal de calitate, interul Sorina Tîrcă marcând şi un gol spectaculos cu o execuţie „pe la spate”. De asemenea, din jocul Coronei s-a remarcat extrema Ana Lopătaru care a demonstrat nişte calităţi de extremă veritabilă.

Pentru Corona au marcat: Ana Lopătaru 11, Sorina Tîrcă 10, Daria Bucur 6, Patricia Zainea 2, Iulia Popa 1, Claudia Lăcătuş 1, Andreea Zgâmbău 1, Oana Căprar 1,

„Acest rezultat demonstreaza încă o dată că suntem pe drum cel bun ca să reuşim în ceea ce ne-am propus. Creştem de la meci la meci şi mă bucur enorm că fetele au demonstrat din nou că sunt de mare caracter. Eu vreau să le felicit pentru simplu fapt că şi-au dorit foarte tare să demonstreze că este o diferenţă mare între cele două echipe şi că ce sa întîmplat în tur la Târgu Mureş, acolo unde am pierdut, a fost doar o întâmplare. De asemenea, mă bucur că, făcîndu-se puţină propagandă acestui meci, au fost destui oameni în sală şi au vrut şi ele să demonstreze că au un viitor frumos în faţă, pe care Braşovul se poate baza şi care se va putea mândri. Normal că ne bucurăm că am trecut pe locul întîi în serie, dar rămânem cu picioarele pe pământ şi luăm totul pas cu pas. Ne pregătim pentru turneul final acolo unde se decide campioana şi fără discuţie ne vom bate pentru titlu, dar ne concentrăm mereu doar la următoarea etapă. Nu vrem să sărim etape pentru a fi siguri că nu ne împiedicăm pe parcurs. Am însă mare încredere că, prin muncă, vom ajunge unde ne dorim să fim”, a declarat  Mariana Tîrcă.

Alte articole:   Înmatriculările noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor au scăzut cu 33,6% în trimestrul II 2020

Patru junioare de la Corona, Sorina Tîrcă, Ana Lopătaru, Daria Bucur şi Claudia Lăcătuş, au plecat imediat după meciul de sâmbătă, cu Olimpia Târgu Mureş, la reunirea lotului naţional de junioare de la Izvorani.

„Avem din nou patru reprezentante la naţională, şi ar fi fost cinci dacă Daciana Hosu nu ar fi fost cu echipa mare în Danemarca, pentru jocul din Cupa EHF. Este vorba de Ana Lopătaru, pe care o felicit din tot sufletul pentru atitudinea pe care a avut-o şi pentru ce a demonstrat în teren în meciul cu Olimpic, pe Sorin Tîrcă, jucătoare care de asemenea trebuie felicitată pentru ce a arătat astăzi, Daria Bucur la fel, şi de asemenea, Claudia Lăcătuş. Cu aceste fete plecăm chiar acum la reunirea lotului de la Izvorani, acolo unde, la finalul săptămânii, vom juca şi două partide amicale cu naţionala Germaniei”, a mai spus Mariana Tîrcă.

Alte articole:   România are nevoie de o altfel de putere: nu cea a „băieţilor isteţi” de ieri sau a şmecherilor cartierelor de lux de azi
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate