Fără să începi, nu poți să schimbi nimic. Azi am început în gara din Brașov.

Fără să începi, nu poți să schimbi nimic. Azi am început în gara din Brașov.

florian staicu garaÎn această dimineață, Florian Staicu alături de un grup de tineri au luat prin surprindere călătorii din gară printr-o expoziție de fotografie cu cele mai frumoase obiective turistice din Brașov.

Aceștia au decorat pereții neîngrijiți ai gării și au instalat odorizante în băile din incintă.

E inacceptabil ca primul contact cu orașul, atât pentru turiști cât și pentru brașovenii care se întorc acasă, să fie într-un mediu atât de urât. Gara trebuie renovată integral cât mai curând, dar până atunci voi continua să folosesc aceste imagini pentru a demonstra că Brașovul este mai mult decât o gară murdară. Mi-a luat 30 de minute să schimb peisajul de acolo, iar asta spune multe despre cât de ușor este să faci un bine orașului atunci când îți dorești asta cu adevărat”, a explicat candidatul independent.

În ciuda bunelor intenții, Staicu ar putea să fie amendat de către autoritățile locale pentru gestul din această dimineață.

CLICK pe poze pentru a se mări!

„În mod normal ar fi trebuit să pierd câteva săptămâni pentru a obține aprobările necesare instalării tablourilor și a odorizantelor în gară. Cu riscul unei amenzi, am preferat să arăt cât de ușor este să faci gara suportabilă. Sper ca posterele și odorizantele să rămână acolo cât mai mult timp, pentru că administratorii vor să le dea jos. Daca va fi nevoie, vom repeta acțiunea până când aceștia vor înțelege cât de importantă este renovarea gării ”, a declarat Florian Staicu.

Alte articole:   Scenariul negru pentru luna august: Numărul infectărilor cu coronavirus ar putea ajunge la 1.200 – 1.600 de cazuri zilnice
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. La heirupisme electorale de weekend şi „activităţi pioniereşti / de UTC” suntem buni în continuare, ca odinioară. Mai greu este să nască neuronul soluţii juridice viabile şi cu efecte certe pe termen lung.

  Reply
  • Vad ca am ramas buni in continuare si la comentarii gratuite. Pardon, platite.

   Reply
   • Astia latra acum pana se schimba foaia la primarie ca dupa nu o sa stie pe unde sa se mai ascunda. rusine!

    Reply
    • Vechea obsesie: să ia şi gara sub aripă, oricum, doar să o ia. Lipseşte din bijuteriile Coroanei.

     Mai are sub aripă chioşcul minunat din faţa gării, cu biroul sediului interlopilor în el. Mai are şi staţia de taximetre cu specimenele imun(d)e de care nu se poate atinge nimeni. Dincolo – hotel, tot pe fosta piaţă a gării. Mai se pregătea o staţie de benzină şi în partea cealaltă, plus extindere la Unirea. În zilele bune, visa un mall chiar în mijlocul pieţei, lipit de faţada principală. Orice, doar să o năpădească de tot cu buruieni.

     Ocupaţi gările, ostaşi!

     Reply
 2. Asta nici daca ar candida singur nu ar avea sanse sa convinga.

  Reply
 3. N-ati inteles nimic. Acest candidatel, ca si ceilalti trei pe care deja ii stim, ii vedem si ii auzim, are rol de „iepure” si da mingi la fileu, in speranta ca va fi posibila din nou marea candidatura a celui mai iubit fiu al poporului in veci. Deci n-are rost sa il ridiculizam, oricum este suficiient de umilitoare postura in care se complace.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.