blog-logo

Godină câștigă meciul cu Aron prin neprezentare. Șeful IJP Brașov se pensionează

Godină câștigă meciul cu Aron prin neprezentare. Șeful IJP Brașov se pensionează

chestor ioan aronŞeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, chestorul Ioan Aron, va ieşi la pensie. Decizia sa a fost anunţată printr-un comunicat sec postat pe site-ul instituţiei.

După ce săptămâna aceasta a fost în centrul unui scandal care a pornit de la acuzaţiile lui Marian Godină, şeful Poliţiei Braşov anunţă că iese la pensie. El a fost acuzat că şi-a plagiat teza de doctorat, dar şi că l-a determinat pe Marian Godină să îşi închidă pagina de facebook. Decizia de pensionare vine a o zi după ce sindicatul poliţiştilor i-a cerut demisia.

„La revenirea din concediul de odihnă, chestorul de poliţie Aron Ioan, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi-a înaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Poliţiei Române, decizie ce era anticipată de la începutul anului. Cu această ocazie, mulţumeşte conducerii Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Poliţiei Române, instituţiilor colaboratoare, colegilor poliţişti şi nu în ultimul rând, cetăţenilor braşoveni pentru respectul şi sprijinul constant şi necondiţionat de care s-a bucurat în cei 31 de ani de activitate profesională“, se arată în comunicatul postat pe site-ul Poliţiei Braşov.

Ioan Aron nu a oferit personal niciun punct de vedere de la începrea scandalului. Nici Poliţie Braşov nu a comentat acuzaţiile care i-au adus chestorului Ioan Aron. Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a demarat însă o anchetă ce vizează neregulile semnalate la Poliţia Braşov. Scandalul a început după ce poliţistul Marian Godină a povestit pe facebook cum a fost chemat la raport de superiori şi certat după ce a luat un permis unui braşovean.

Pasagera din dreapta, Luana Minea, şefa de la Crucea Roşie Braşov a încercat să negocieze problema şi a ameninţat că se duce la şefii bărbatului. Poliţistul nu a renunţat, i-a ridicat permisul şoferului care nu oprise la trecerea de pietoni, dar s-a trezit tot el anchetat.

Doamna care se lăudase cu funcţia ei a depus o plângere în care a scris că poliţistul s-a comportat necorespunzător. În replică poliţistul a postat tot pe facebook o înregistrare audio pentru a demonstra că nu a avut un comportament nepoliticos. Între timp Luana Minea a demionat din ATOP şi şi-a suspendat activitatea din funcţia de director a Crucii Roşii Braşov.

Citeste mai mult: adev.ro/o2sxum

Distribuie dacă îți place!
 1. ”nu mor caii, cand vor cainii…”

  pt politie ca arma si pentru studentii de la masterat va fi o pierdere…pentru arogantii gen godina-cred ca nu va termina in veci facultatea de drept in romania-poate fi considerata o victorie..dar e de vara…subtire…abia de acum vine nota de plata pentru faptele politistului godina…acum chestorul aron poate, fara grija ca cineva il va acuza ca intineaza uniforma si onoarea de politist, despre toti cei care au cerut clementa conducerii inspectoratului dupa mici „rataciri„ in viata lor profesionala si personala…

  hai fetelor!! aveti curaj! daca nu aici..la sedinta de predare a comenzii..pune-ti pe hartie si lasati foile pe masa..

  Reply
 2. Contraadmirale! 100 de pasi in spate!! Mars!!!

  Reply
 3. Curatenie pana la capat !!!! . Psalmul 51 al lui David. —– Ce te falesti intru rautate puternice? Faradelege toata ziua , nedreptate a vorbit limba ta; Ca un brici ascutit a facut viclesug . Iubit-ai rautatea mai mult decat unatatea . Iubit-ai toate cuvintele pierzarii limba vicleana ! Pentru aceasta Dumnezeu te va dobora pana in sfarsit , te va smulge si te va muta din locasul tau si radacina ta din pamantul celor vii. Vedea-vor dreptii si se vor teme si de el vor rade si vor zice : „”Iata omul care nu si-a pus pe Dumnezeu ajutorul lui , CI A NADAJDUIT IN MULTIMEA BOGATIEI SALE si s-a INTARIT INTRU DESERTACIUNEA SA ”’

  Reply
 4. ….Din păcate peste tot sunt asemenea șefi!
  Înlăturarea acestui șef e doar o picătură ce nu spală mizeria instaurată în acest minister !!!
  ….și probabil doar asemenea revolte ar avea succes întrucât tuturor le e frica de sifonarea imaginii

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate