blog-logo

Colțea 1920 Brașov, calificare ușoară în optimile Cupei României la futsal

Colțea 1920 Brașov, calificare ușoară în optimile Cupei României la futsal

coltea_futsal_cupa_romaniei

Echipa de futsal Colțea 1920 Brașov a reușit calificarea în optimile de finală ale Cupei României după ce a învins, la scor, cu 11-2, pe Luceafărul Buzău. Elevii antrenați de Radu Burciu au avut o evoluție foarte bună, conducând la un moment dat și cu 6-0.
De altfel, niciodată nu s-a pus problema învingătoarei, replica oaspeților fiind una sub așteptări. Golurile Colței au fost marcate de: Paul Isac (3), Cristian Pușcașu (2), Horațiu Gavrilă (2), Alexandru Ioniță, Octavian Ciucanu, Emanuel Crețulescu și Sabin Dârstaru.
„Am făcut un joc bun, în care adversarul nu a avut nicio șansă. Mă așteptam să fie un meci mai echilibrat, în care adversarul să ne pună mai multe probleme. Sperăm să întâlnim în optimi o echipă de Liga 1, ca să oferim un futsal frumos fanilor brașoveni. Noi ne dorim să mergem cât mai sus în Cupă, chiar dacă suntem la prima noastră participare în această competiție. Vrem să arătăm că la Brașov încercăm să facem o echipă de fustal foarte bună, care să ofere meciuri frumoase și să ajungă să facă și performanță”, a declarat Radu Burciu, tehnicanul brașovenilor.

Burciu s-a bazat pe următorii jucători la meciul cu Luceafărul Buzău: Gabriel Bunduc, Cristian Pușcașu, Emanuel Crețulescu, Sabin Dârstaru, Paul Isac, Adrian Brănescu, Horațiu Gavrilă, Alexandru Ioniță, Raul Găvârliță, Adrian Susanu, Alin Nițan, Ionel Pîrvu, Octavian Ciucanu, Mădălin Ursu.
Tragerea la sorți pentru optimile Cupei României va avea loc luni. Meciurile se vor desfășura în ultimul weekend din luna februarie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate