blog-logo

NOII SECURIȘTI Studenţii braşoveni, filmaţi şi înregistraţi ilegal de Poliţie cu acordul administrației complexelor

NOII SECURIȘTI Studenţii braşoveni, filmaţi şi înregistraţi ilegal de Poliţie cu acordul administrației complexelor

sebastian danUn comunicat de presă al Sindicatului Naţional a Agenţilor de Poliţie (SNAP), prin care se solicită demisia chestorului IJP Brașov, Ioan Aron, pe motiv că au existat „diverse abuzuri prin care se încalcă dreptul la liberă exprimare (la adresa agentului îndrăgit de public Marian Godină), solicitându-i să-şi închidă pagina personală de pe o reţea de socializare, în ciuda faptului că aceasta este urmărită şi apreciată de sute de mii de oameni”, aruncă o bombă care a trecut neobservată presei, deocamdată, pentru că sunt convins mâine dimineaţă va arunca opinia publică în aer după ce vor apărea aceste rânduri.

Sindicaliştii din Poliţie susţin că, în campusul universitar Braşov, şeful poliţiei Braşov „şi-a permis, împreună cu administratorul, să monteze camere de supraveghere video şi microfoane, să urmarească studenţii fără drept şi chiar să exercite presiuni asupra unor studente pe baza înregistrărilor”.

Această afirmaţie făcută oficial lasă loc de interpretare şi permite acuzaţii care ies din sfera fostelor glumiţe făcute de agentul Marian Godină când oprea un şofer în trafic.

Prima observaţie pleacă de la faptul că un om de rând, dacă are cunoştinţă de o infracţiune şi nu se „autodenunţă” devine complice cu cel care a comis respectiva infracţiune. Onor poliţiştii sindicalişti, dacă au avut cunoştinţă că „şeful Poliţiei” (????) se joacă de spionajul în complexele studenţeşti cu „administratorul” au aşteptat să vină Godină cu armaghedonul ca să etaleze pe taraba opiniei publice un abuz care este deja atentat la libertatea pe care au câştigat-o românii, în 1989 , cu mult sânge studenţesc, de a nu mai fi sub lupa securiştilor? Să nu mai fim ascultaţi ilegal, să nu mai fim interceptaţi ilegal, să nu mai fim filmaţi ilegal, să nu mai fin şantajaţi de organele de represiune ale statului?

Alte articole:   Avertizare Infotrafic: Carosabil umed pe DN1, între Bucureşti și Braşov

Dacă este adevărat ce se spune, referitor la abuzurile chestorului Ioan Aron, aşteptăm demisia acestuia pe bună dreptate, dar sindicaliştii care ştiu că se întâmplă lucruri mult mai îngrozitoare ca acela în care agentul Godină a fost umilit în biroul şefului IJP Braşov, dar AU TĂINUIT ACESTE LUCRURI, ei nu păţesc nimic?

Având în vedere acest atentat nu doar la libertate şi la dreptul de intimitate, ne întrebăm pe bună dreptate, oare „serviciile” alea de informaţii, care ne apără de terorişti, de corupţi, de Antihrist şi de cine mai vreţi Dvs., nu au avut habar? Şi dacă da, de ce nu s-a făcut nimic până acum? Sau oare beneficiau şi acestea de informaţiile şi imaginile din campusurile universitare braşovene ale Poliţiei şi au închis ochii?

Alte articole:   Alegeri parlamentare 2020. Cum pot vota persoanele aflate în carantină sau izolare și românii din străinătate

Este cea mai gravă încălcare a drepturilor de la Revoluţie şi până în prezent. Nu vorbim de bârfe ale unor precupeţe la coadă la zarzavat în piaţă, ci de un comunicat oficial al sindicatului poliţiştilor. Cred că sunt foarte multe instituții care trebuie să iasă urgent cu explicații. Nu mai este vorba de meciul Godină – Aron. Dacă este adevărat că studenții brașoveni au fost filmați și ascultați ilegal, rectorul Universității Transilvania, șeful Poliției Brașov, șeful SRI Brașov, şeful DNA Braşov, şeful STS, şefii parchetelor din Braşov, iar de aici, mai sus, le nivel de ministere şi servicii şi până la preşedintele Klaus Iohannis, trebuie să ne spună – iar noi poate îi mai şi credem pe cuvânt – că a fost o greşeală, un abuz local, şi că nu este o practică la nivel naţional.

Alte articole:   România a primit trei miliarde de euro pentru menținerea locurilor de muncă

Eram student la Revoluţia din 1989. Înainte de a ieşi în stradă braşovenii, oraşul era survolat de elicopterele Puma la interval de cel mult zece minute. Patrule mixte de militari şi miliţieni, cu câini lupi, împânzeau străzile. Profesorul de rezistenţa materialelor, dr. ing, Radu Gheorghe, făcea mişto cu noi, studenţii, şi când un elicopter survola zona la joasă altitudine, ne spunea: „Staţi liniştiţi, trece taxiul tineretului”, iar noi râdeam nervos.

Acum ce trebuie să facem? Cât de credibile mai sunt instituţiile statului? Ne mai apără Poliţia? Dacă nu se juca agentul Godină cu nervii şefilor de la IJP Braşov, mai aflam că studenţii din Braşov sunt ascultaţi şi filmaţi ilegal? Că studentele – fiicele şi iubitele unora dintre cei care poate citesc aceste rânduri – sunt şantajate? Ce au fost obligate să facă în urma acetor şantaje? Poate că exagerez eu, dar trăim poate cele mai cumplite momente de după Revoluţia din 1989, iar cei care au aruncat bolovanul, sindicaliştii din Poliţie, vor trebui să vină cu mult mai multe informaţii decât acest comunicat…

Distribuie dacă îți place!
 1. Inchiderea paginii de Facebook a lui Marian Godina nu este singulara , in decursul ultimelor 2 zile , au fost inchise alte 2 pagini pe Facebook ale unor agenti de politie din Bv. Una din ele a fost redeschisa ce.a de a 2.a este in continuare inchisa.

  Reply
 2. Si totusi cine de la varful MAI a protejat sefii Politiei Brasov dupa ce clanul,, Tamirjan,, a fost condamnat defintiv? De ce domnilor de la MAI si IGPR nu ati luat nici o masura inca de pe atunci? Aveti curajul sa ne oferiti niste raspunsuri? Nu suna un pic a complicitate, cel putin morala?

  Reply
  • Asa este !Cereti domnule Sebi Dan un punct de vedere oficial de la MAI si IGPR vis a vis de masurile luate dupa ce Tamirjan &co au fost condamnati defintiv! Veti ramane surprins ca nici macar un control nu a fost dispus fata de sefii IPJ Brasov care se vizeze felul in care au,,manageriat,, institutia ca sa previna ilegalitatile lui Tamirjan si ale celorlalati! Si tocmai acum aceiasi sefi de la Bucuresti se declara ,,miscati,, de cazul Godina! Ha…!

   Reply
 3. Si presiunea crese si creste, politicieni dragi, politisti dragi, corupti dragi, nu mai este mult si o sa fiti arsi pe rug in piete.

  Reply
 4. Parcă Godină se excita la comentariile online după zisele doctorului fan freudian? După ce vedem aici este de fapt contrariul, de fapt doctorul având complex oedipian se masturba vizionând studentele pe camerele video din campus! Bravo măi dottore spor la l…ă, pervers bătrân!

  Reply
 5. Buna ziua
  Sunt un vechi cadru universitar la Universitatea Transilvania. Am observat cu mahnire si revolta, in ultima perioada, o serie de atacuri fara precedent la adresa corpului profesoral si comunitatii academice din institutia noastra. Nu voi face un proces de intentie celor care arunca cu noroi in institutia noastra (are cine sa ii identifice si sa-i traga la raspundere). In legatura cu subiectul de fata doresc sa atrag atentia ca este foarte corect cum s-a actionat. Politia trebuie sa-si faca datoria, sa faca ordine si sa fie atenta la elemente declasate, chiar daca acestia sunt studenti. Bineinteles ca este normal sa existe un sistem de supraveghere audio-video. Studentii sunt un fel de oaspeti ai universitatii, nu personal angajat. Cui nu ii convine, este dreptul lui sa ne paraseasca. Cu siguranta se vor intoarce, cel putin unii mai lucizi, aici, unde exista siguranta si un pic de disciplina. Iar ASUT sa inceteze cu tehnicile acestea de tip politic si sa nu uite ca si ei sunt studentii nostri. Nu fac cinste universitatii printr-o astfel de atitudine. Sa lasam elemente de tip Godina s.a. in afara spatiului universitar!

  Reply
  • Domnule/Doamna „cadru universitar”,

   Cititi cu atentie comunicatul ASUT!

   ASUT nu a aruncat cu noroi in Universitatea Transilvania. Cat despre faptul ca studentii sunt oaspeti ai universitatii, vreau sa fac o remarca: studentii sunt chiriasi, ei platesc pentru niste servicii; studentii sunt „clientii” universitatii. Fara acesti „clienti” dumneavoastra nu ati mai avea „comenzi” deci ati fi „cadru universitar” in alta parte. Conform Legii Educatiei Nationale, universitatile sunt centrate pe studenti. Asta este o alta discutie, sper doar ca in timp sa se schimbe mentalitatea asta gresita.

   Revenind la subiectul in cauza va redau mai jos comunicatul integral al ASUT:

   Referitor la comunicatul emis de către Sindicatul Național al Agenților de Poliție, ASUT (Asociația Studenților din Universitatea Transilvania) se simte obligată a face câteva precizări:

   1. Nu cerem demisia domnului Chestor Aron Ioan, dar ne bucurăm să aflăm că este cunoscută și situația șefului din cadrul Biroului de Poliție pentru Centru Universitar Brașov.

   2. În căminele studențești ale Universității Transilvania nu a montat și nici nu va monta abuziv camere sau microfoane niciun angajat al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov. Avem cunoștință de o solicitare din partea Biroului de Poliție pentru Centru Universitar Brașov prin persoana domnului Cojocaru Teodor de a suplimenta camerele de supraveghere din căminele studențești, iar de bună credință conducerea Universității Transilvania a raspuns pozitiv acestei solicitări tocmai pentru a crește siguranța studenților cazați în căminele studențești.

   3. De când a fost ”uns” în funcția de șef al Biroului de Poliție pentru Centru Universitar Brașov, domnul Cojocaru Teodor a avut mai multe derapaje de la atribuțiile prevăzute de fișa postului a acestuia. Aceste derapaje au fost sesizate în mai multe rânduri atât domniei sale, colegilor domniei sale cât și șefului Poliției Municipiului Brașov – domnul Popa Mircea. După discuțiile avute de președintele ASUT cu domnul Popa Mircea, președintele ASUT a fost contactat de un domn Popescu Marius (sperăm ca numele să fie corect) din cadrul Poliției Brașov pentru a oferi detalii asupra evenimentelor semnalate.

   4. Abuzurile domnului Cojocaru Teodor au fost atât din punct de vedere comportamental cât și folosind instrumente birocratice:
   a) De a agasa studentele cazate în căminele studențești.
   b) De a avea un vocabular nu tocmai potrivit atât cu studenții cât și cu subalternii acestuia.
   c) De a solicita Universității Transilvania în numele Biroului de Poliție pentru Centru Universitar Brașov, (folosind înscrisuri cu elementele de identitate vizuala ale Politiei) accesul pentru monitorizarea camerelor de supraveghere din căminele studențești, acces ce a fost permis de către conducerea universității (având în vedere faptul că solicitarea venea din partea unui organ al statului), dar care ulterior în urma sesizărilor noastre a fost restricționat.
   d) De a solicita Universității Transilvania în numele Biroului de Poliție pentru Centru Universitar Brașov, ca accesul în căminele studențești de către persoane care nu sunt cazate (în perioada în care existau agenți de pază în cămine) să se facă doar după predarea cărții de identitate către agentul de paza. Conform OG 97/2005 acest lucru este ilegal, fapt ce atrage conform aceluiaș act normativ niște sancțiuni. Este absurd ca un reprezentant al Poliției să instige la producerea unei ilegalități.
   e) De a intra în camerele de cămin fără acordul locatarilor (studenții) sau al chiriașului (Universitatea Transilvania din Brașov) și fără ca unul din reprezentanții acestora să fie de față. Aceste abuzuri se făceau surprinzător sau nu, în cea mai mare parte, în camere locuite de studente cu scopul de ”informare” sau poate doar de ”a face cunoștință”.
   f) De a sancționa disciplinar fără motiv (lucru dovedit în instanță) pe unul din subalternii domniei sale.

   Aspectele menționate mai sus reprezintă doar o parte din practicile acestui reprezentant al Poliției Brașov, practici ce nu fac cinste instituției pe care o reprezintă sau uniformei pe care o poarta (ocazional).
   Chiar dacă ASUT a cerut atât Universității Transilvania din Brașov cât și Poliției Municipiului Brașov temperarea / atragerea măsurilor care se impun, doar conducerea Universității Transilvania din Brașov a avut o reacție, aceea de a îi restricționa accesul în a monitoriza camerele de supraveghere din căminele studențești sau de a îl informa asupra anormalității de a intra în camerele studenților fără acordul acestora.
   Concluzie: sperăm ca pe această cale să se demareze o anchetă atât în ceea ce privesc abuzurile precizate mai sus dar și a activității lucrătorului de Poliție Cojocaru Teodor.

   Reply
  • Sunteti vreun cadru didactic din ala cu frustrari?? Va credeti si voi cei mai tari…lasa foarte bine ca va ataca, doar nu va ataca cu minciuni.Multi dintre voi terorizati studentii uitand ca acestia nu mai sunt la liceu ci la facultate, ar trebui sa va adresati cu „dl.student” tinand cont ca de pe urma lor va luati salariile.Aveti un orar si va bateti joc de el, nu va pasa ca poate unii fac o ora sa ajunga la curs, nici macar nu anuntati…imi pare sincer rau ca nu ati avut un student ca mine care sa va puna cu botul pe labe „domnilor profesori”, eu am ales clujul…de 1000 de ori mai civilizati si mai profesionisti ca voi…doar sunt pe primul loc.Vreti sa ne apucam sa insiram profesorii anchetati??
   Vreti sa cautam fetele hartuite de profesori??

   Reply
   • Buna ziua
    Trebuie sa va spun ca MA DEZGUSTA modul in care ati inteles sa tratati aspectele pe care le-am expus in precedenta mea interventie. Nu ma asteptam sa se persiste in astfel de exprimari defaimatoare la adresa Universitatii Transilvania. Categoric s-a pierdut orice urma de respect la adresa unei institutii care a dat comunitatii atatia intelectuali importanti. In loc sa interferati cu politica administrativa a Universitatii ar fi mai nimerit sa puneti mana pe o carte. Multi dintre voi nu utilizeaza mai mult de 50 de cuvinte in comunicarea de orice ordin. Libera exprimare are si ea niste limite ale bunului simt. Rectoratul este o cladire emblematica pentru Brasov. Si daca tot va pasa asa de tare, ce fel de mobilier ar trebui sa existe in birouri? Vechi, din anii ’80? Totodata, nu cred ca poate vreun student sa se planga de conditiile oferite in universitatea noastra.In fine, eu zic ca fiecare sa-si vada de treaba lui: studentii sa invete iar noi sa ne ocupam de procesul educational.

    Reply
 6. Oameni buni, stiti cine este acest ASUT? Este de fapt o singura creatura, un nespalat batran numit Laurentiu Lukacs. Este omul protejat de conducerea universitatii si unealta fostului PDL-pe vremuri seful studentilor PDL. Eternul student repetent se aude ca isi face veacul si acum prin camine, ia bani la negru de la conducerea administratiei si le face treaba murdara. Se mai aude ca se spala bani prin acest ASUT si prin alte asociatii de studenti de care nu a auzit decat conducerea universitatii. Alo DNA! Domn Politist Godina! Careva! Faceti ceva cu parazitul asta ca e DESTUL! Umbla cu multe porcarii. Nu mai are loc un student cinstit sa se ocupe de viata studentilor ca acest personaj este mereu acreditat ca fiind liderul stuentilor.Administratia campusului se face ca nu vede. Probabil ca inspectorul de politie pe care il numeste -lucrator- i-a stricat ceva planuri.

  Reply
 7. Sunt chiar ofiterul la care Lucaci Laurentiu face referire in asa zisul”comunicat ASUT”. Din pacate nu pot vorbi decat prin Biroul de presa al IPJ Brasov dar nu pot sa tac cand vad aceste insiruiri de minciuni, pentru ca tacerea ar putea fi interpretata ca o oarecare recunostere. Astfel camerele video au fost montate de catre Universitate in anul 2007 in conformitate cu Legea 333 / 2003, si nu de catre Politie. Cand s-au savarsit fapte penale in raza lor de actiune am solicitat inregistarile ceea ce este perfect legal. Accesul in camine se face pe baza cartii de identitate a vizitatorului ale carui date sunt trecute intr-un registru aflat la agentul de paza de la intrarea in camin dupa care se restituie. La fel sunt consemnate persoana la care merge si intervalul orar. Asa prevede regulamentul caminelor studentesti in scopul sigurantei studentilor si prevenirii evenimentelor negative. Daca avea obiectii Lucaci L putea sa le ridice la intocmirea acestui regulament. Politia a intrat in camerele studentilor la solicitarea acestora pentru intocmirea actelor de procedura penala (cercetarea la fata locului in cazul furturilor, etc) ceea ce este perfect legal. Lucaci L sau altcineva ar fi putut sa indice care legi au fost incalcate daca e asa de convins. Deocamdata atat mai multe prin biroul de presa al IPJ Brasov. Iar Mihai B. stie el ce spune.

  Reply
 8. Mister, pentru cine nu știe ești un fost învățător refugiat în politie, lăsa fandările de genul sunt mare profesionist, când transformi o tentativă de tâlhărie în tulburarea ordinii publice nu te numești polițist mister!

  Reply
 9. Dl.Laurențiu Lucaks, conducerea universitatii brasovene nu este corecta si vorbeste cu jumatati de masura. Domnul acesta Cojocaru de la politia campusului chiar a fost gasit si sanctionat de ofiterii serviciului de protectie interna pentru faptul ca avea in biroul sau un calculator legat la sistemul de supraveghere video. Pentru acest motiv a fost sanctionat contraventional si i s-a retras autorizatia de acces la documente clasificate. Numai ca ulterior dl.chestor oprea florin a intervenit pentru el la conducereaa serviciului de protesctie si problemaa sa musamalizat. Dumneavoastra in baza liberului acces la informatii puteti cere serviciului de protectie brasov sa va comunice daca ofiterul respectiv a fost sau nu sanctionat. atat.

  Reply
 10. Domnule ofiter Cojocaru, dumneavoastra in persoana stateati la intrarea in camin si le cereati studentilor actele de identitate. Erau studenti care veneau de la chiosc cu painea in mana si nu ii lasati sa intre pentru ca aveau actele in camera. Sunteti o rusine pentru Politia Brasov.

  Reply
 11. Draga Coco. Te rog sa nu te superi pe mine pentru asta. Nu s-a intamplat decat de cateva ori atunci cand au fost dispuse controale si filtre de catre reprezentantii universitatii, sefii mei sau alte structuri (Directia pentru Straini,etc.). Eu am fost doar executant dat trebuia verificat tot ce intra tot ce iese. Imi pare rau ca ai nimerit chiar atunci si ti-a provocat disconfort. Dar are si o latura pozitiva – siguranta studentilor cazati. Fara politie in zona va dati seama ce indivizi ciudati si interlopi si-ar face veacul prin camine neintrebati de nimeni ce cauta pe acolo. Raportul siguranta studenti / lipsa politie (controale) este ca un potentiometru care poate fi reglat mai tare mai incet in functie de dialogul universitate/studenti/politie. M-as bucura daca v-ati implica mai mult in acest dialog si cu siguranta vom tine seama si se parerea dumneavoastra. Cu stima.

  Reply
  • Domnule ofițer, controalele pentru străini se fac împreuna cu Serviciul Imigrări si nu e cazul de care va povestesc. Universitatea Transilvania nu v-a cerut niciodată sa instituiți controale la intrarea in camine si nici sa obligați studenții sa lase buletinele la agenții de paza. Nu ați facut asta rău intenționat ci doar din mândrie si exces de zel, depășindu-va astfel atribuțiile de serviciu si încălcând pe ici pe colo câteva legi.

   Reply
 12. Noi trebuie sa le facem (HG 194 / 2002). Legitimarea e prevavuta in lege ca atribut al politiei. Si D-l Godina legitimeaza. E trecuta chiar si in regulamentul caminelor studentesti(il puteti consulta pe site) sau daca locuiti in vreun camin il vedeti afisat la aviziere. Buletinele se lasau la portari inainte sa vin eu la campus. Dimpotriva cand am aflat am recomandat sa fie desfiintat acest sistem. De fapt nici portari nu mai sunt din 2013 de cand am venit eu. In ultimul timp nu prea au mai fost probleme ca inainte. De aceea si controalele au fost mai rare. Cand va aduceti aminte ca a fost cel despre care vorbiti?

  Reply
  • Stimate politist,

   1. In regulamentul privind organizarea si functionarea caminelor studentesti, regulament adoptat in sedinta de senat din data de 13 iulie 2012, la Art. 14, Lit. j, spune asa: „să se legitimeze la solicitarea personalului de pază şi a celor care exercită controlul în cămin;”
   Domnule politist, a se legitima nu inseamna a i se retine actul de identitate.
   Pe vremea predecesorului dvs nu se retineau actele de identitate. Dvs ati instaurat la sfarsitul lui 2012 aceasta regula!

   2. Va spun ca de fapt este un OUG nu HG si nicaieri nu scrie ca Politia de Campus face aceste controale.
   Mai mult, Art. 27 Alin (1) din Constitutia Romaniei spune: „Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.” Iar Alin (2) spune asa: „De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
   a) executarea unui mandat de arestare sau a unei hotărâri judecătoreşti;
   b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
   c) apărarea securităţii naţionale sau a ordinii publice;
   d) prevenirea răspândirii unei epidemii.”

   3. Stimabile, ce inseamna ultimul timp? Ultima saptamana? Ultima luna?

   4. Nu stiu la ce „eveniment” se refera persoana care se numeste Coco, dar pot sa va spun eu un eveniment similar petrecut in noiembrie 2012. Mai mult atunci mi-ati spus ca dvs aveti in fisa postului trecut sa cereti asociatiilor studentesti actele in baza carora functioneaza. La acel moment v-am invitat sa solicitati Judecatoriei Brasov aceste documente deoarece nicaieri in OG 26/2000 nu este specificat ca asociatiile sunt obligate sa va dea actele, ele fiind publice si putand sa le obtineti de la Registrul Asociatiilor si Fundatiilor din raza Judecatoriei Brasov.

   Una peste alta ma ingrozesc de ce informatii apar pe aici despre dvs.

   Tic-Tac, Tic-Tac…

   Reply
 13. dl.Cojocaru chiar ati fost identificat si sanctionat sanctionat de structurile dvs. ca aveati calculatoare neinregistrate la politie si racordate la reteaua de supraveghere video. Daca da ce masuri au luat impotriva dvs.
  Intradevar chiar si domnul Godina, face legitimari, dar domnul Godina spre deosebire de dvs. nu este balacarit ca se tolaneste in patul studentelor, nu-i asa?
  Apropo, daca sunteti ruda ch dl.chestor oprea Florea si daca ati avut/aveti salariu de excelenta. Datine un motiv pt. ce va fost acordat. Adica ce caz de rasunet ati rezolvat. sa auzim de bine.

  Reply
  • Daca nu va pricepeti mai bine va abtineti de la comentarii. Fata de celelalte aspecte semnalate (mai erau 3 puncte in interventia mea precedenta) nu ati spus nimic. Ati crezut ca macar la punctul asta din cele 4 puteti sa ma contraziceti, dar ati gafat!

   In 2012 cand ati venit dvs acesta era regulamentul valabil pt anul universitar 2012-2013:
   http://www.unitbv.ro/Portals/0/Studenti/Regulament_CAMINE_2012_2013.pdf

   Dvs vorbiti de un regulamentul pentru anii 2014-2015

   Tic-Tac, Tic-Tac…

   Reply
   • Toata stima domnule laurentiu Lukacs, va multumim ca ne reprezentati cu atata curaj ! Se vede ca v-ati perfectionat in cei 8 ani de facultate, aveti un discurs deosebit ! Sa fiti sanatos si sa fiti alaturi de studenti si in urmatorii 12 ani, sanatate sa aveti, ca Universitatea va da in continuare si camin si masa la cantina pana la 40 de ani… Dupa masterul asta de 5-6 ani, va apucati si de doctorat ?

    Reply
 14. Domnule COJOCARU THEODOR, va rog sa aveti respect pentru LIDERUL Laurentiu Lukacs, el este in campus mai vechi decat dumneavoastra ! Acest tanar curajos si-a sacrificat studentia si cariera ramanand student timp de 8 ani, doar ca sa ne reprezinte pe noi de abuzurile comise si ca sa nu ne mai legitimati, sa nu ne mai dati amenzi si altele asemenea ! Macar sa ii respectam munca, el e hotarat sa ramana student si in urmatorii ani, ca mancarea e buna la cantina, iar in camine e cald si bine !

  Reply
 15. Cojocaru, nu mai știi sa iti scrii numele corect? :)))

  Ai zis sa mai pui un h ca poate lumea e proasta. :)))

  P(h)ENIBIL! =))

  Reply
 16. Raspuns pentru Stefania: Nu sunt eu cel care a scris cu H. Dar se pare ca omul stie el ce spune. Prezentul regulament e valabil din 2013. Daca ASUT zice ca a participat la elaborarea lui cum de a acceptat sa introduca acel punct 16, lit. k in el. Si de ce nu a facut demersuri sa-l scoata din 2013 pana in 2016 ?

  Reply
 17. Nu pot sa fac un dialog fara sfarsit aici. Nu sunt sigur ca esti Lukacs Laurentiu aici. Dar daca esti prefer ca dialogul acesta sa il avem in prezenta conducerii universitatii si a celorlalte asociatii si organizatii studentesti.

  Reply
  • Va facem praf, domnule Cojocaru ! Lukacs are 8 ani de experienta ca student, e cel mai bun ! Stie caminele ca pe casa lui… aaa, stati, caminul ESTE casa lui… Oricum, are forta si determinarea unui tanar student de 28 de ani, pregatit mereu sa isi apere colegii ! Stima Laurentiu Likacs ! pentru cei ca tine ar trebui sa se dea pensii speciale pentru studenti cu vechime, asa cum au parlamentarii !

   Reply
  • Laurențiu Lukacs 25 februarie 2016, 11:47 PM

   Ce treaba are Universitatea? De ce vreți sa implicați Universitatea in mizeria dumneavoastră? Însă daca superiorii va permit si universitatea este de acord sa se amestece in ilegalitățile si mizeriile dumneavoastră (ceea ce nu cred) aștept sa imi dați coordonatele întâlnirii (data, ora, locație).

   Tic-Tac, Tic-Tac…

   Reply
 18. Domnule politist In sfarsit v-a venit ideea ca poate individul nu e pe bune. Desi eu cred ca e. Dar s-a speriat pentru ca eu il cunosc si e un tip las. Eu zic sa nu mai dam 2 bani pe asta ca e degeaba. iar conducerea univ stie foarte bine cine e asta. Conducerea univ ar vrea sa scape de el dar se mai opune DOAR Abrudan. Deocamdata….

  Reply
 19. Domnule Mihai B (si Jorje): Raman surprins cate aud numai aici despre aceasta persoana. Sunt oare adevarate? Intr-adevar cand eu am venit la acest birou l-am gasit student pe aici, nu mai stiu in ce an si nici la ce facultate. Nu am stiut niciodata. Am auzit multe mesaje ca nu ar mai fi presedinte la organizatia studenteasca si nici student. Si ca e „de 8 ani pe aici”. Ar rezulta fie ca a terminat 2 facultati fie tot repeta. Vad in schimb ca Dvs. il cunoasteti foarte bine. Daca mi-ati putea spune mai multe despre faptele ilicite ale acestei persoane ar fi foarte bine. Va rog sa intrati cu mine direct pe facebook sa nu mai vorbim aici. Sunt cu acelasi nume si prenume ca si aici. Va multumesc si va astept.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.