blog-logo

Cine este Daniel Tătar, candidatul Mișcării Populare la Primăria Făgăraș?

Cine este Daniel Tătar, candidatul Mișcării Populare la Primăria Făgăraș?
dan tatar miscarea populara fagarasPreşedintele MișcăriiPopulare – filiala Brașov, Costel Mihai, l-a prezentat pe candidatul formațiunii pentru funcția de primar al Municipiului Făgăraș, Daniel Tătar.
Fost membru PD, Daniel Tătar, în vârstă de 38 de ani, este jurist și consilier local la Făgăraș. În calitate de consilier local, Daniel Tătar a inițiat și susținut proiectul de acordare de facilități pentru firmele care doresc să investească în municipiu: scutiri de taxe și impozite, facilități la achiziția de terenuri, precum și facilități la racordarea la utilități. „Scopul principal al proiectului este stoparea exodului de tineret din municipiu prin atragerea investitorilor și crearea de noi locuri de muncă”, spuen Tătar. 
Pentru candidatura la funcția de primar, Daniel Tătar și-a propus trei proiecte majore. În primul rând continuarea proiectului de atragere de investitori interni și externi, pentru crearea de noi locuri de muncă, prin acordarea de facilități din partea primăriei. În al doilea rând, rezolvarea problemelor de infrastructură din municipiu: asfaltarea străzilor și trotuarelor, modernizarea iluminatului stradal și a canalizării pluviale în toate cartierele, precum și amenajarea spațiilor verzi și a parcurilor. Nu în ultimul rând, Daniel Tătar și-a propus să crească numărul turiștilor care vizitează municipiul în fiecare an prin punerea în valoare a Cetății Făgărașului, precum și a celorlalte atracții culturale și turistice.
„După trei mandate, dintre care unul de viceprimar și două de primar, actualul edil al Făgărașului a demonstrat că nu are capacitatea de a dezvolta municipiul la adevărata sa valoare, chiar dacă a avut de partea sa atât Consiliul Județean, cât și Guvernul. Este timpul ca un tânăr cu viziune și experiență în administrație locală să rezolve ceea ce nu s-a rezolvat în ultimii ani și să aducă Făgărașul în locul care i se cuvine: al doilea municipiu după Brașov!” – spune Daniel Tătar.

De asemenea, liderul Mișcării Populare Brașov, Mihai Costel, a anunșțat și candidații pentru alte comune din Ţara Făgăraşului: Ioan Bârsan – Ucea, Daniel Şerban – Voila , Sorin Faroga – Recea, Flavius Trâmbiţaş – Beclean şi Dorin Ioan Stoia – Mândra.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   5 elemente de bază de luat în considerare înainte de a înființa o afacere de comerț electronic

Leave a Reply

Your email address will not be published.