blog-logo

Succes uriaş al României la Lillehammer la patinaj viteză

Succes uriaş al României la Lillehammer la patinaj viteză

bogdan stanescu mihaela hogasSucces de marcă pentru România la Olimpiada de Tineret de la Lillehammer (Norvegia).

Brașoveanca Mihaela Hogaș, junioară a clubul Corona Brașov  a câștigat miercuri dimineață locul trei în proba de team sprint de la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lillehammer. Junioara antrenată la Corona de Bogdanm Stănescu a făcut echipă mixtă cu Chiara Cristelli (Italia), Ole Jeske (Germania) și Allan Dahl Johansson (Norvegia).

Președintele secției de sporturi individuale de la Corona, Cătălin Leonte a declarat că este extrem de încântat de acest rezultat subliind că sportiva are un potențial foarte mare. „Este un rezultat de care suntem mândri mai ales că Mihaela Hogaș este la începutul junioratului și iată, deja apar rezultate foarte bune pentru ea și implicit și pentru club, în competiții importante. Ne bucurăm cu toții de munca Mihaelei dar și de munca pe care o face antrenorul Bogdan Stănescu la Corona. Avem mare încredere în ea și în potențialul pe care îl are și chiar suntem convinși că o va ține tot așa în continuare. Sperăm pentru ea la o calificare la Olimpiada din 2018 care se va desfășura în Coreea de Sud”, a declarat Cătălin Leonte.

Alte articole:   Patinatorii Coronei se întorc de la Zakopane cu 33 de medalii dintre care 7 de aur, 13 de argint şi 13 de bronz

Medalia câștigată miercuri reprezintă a doua clasare pe un podium al unei competiții olimpice multisport de iarnă sub egida CIO, după o pauză de 48 de ani, când Ioan Panțuru și Nicolae Neagoe au câștigat medalia de bronz la JO de la Grenoble.

romania locul 3 patinaj bitexza lillehammer

Distribuie dacă îți place!
  1. Dl. Leonte a iesit la declaratii? Poate vrea sa declare si ce a facut cu patinajul artistic la Corona!
    Ati avut sportivi cu locul 5 la Fote, sportiv calificat anul trecut la Fote, pe toti i-ati facut sa renunte! V au reclamat ce se intampla la antrenamente, cum se vand orele de gheata, dar…banul primeaza!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate